Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, d’octubre 16, 2008

Companys, 68 anys esperant.



L´únic President democràtic assassinat pels Feixistes a tot Europa, no es mereix que ara el Saura vagi a Madrid a pregar les disculpes del govern Espanyol d´una manera indigne i vergonyant.


L´únic que volem els Catalans, és que Madrid anul.li el judici del Companys i de la resta de ciutadans catalans assassinat pel Franco de manera inmediata i que demani disculpes com ja han fet el govern Francès i l´Alemany.

5 Comments:

Blogger Haters said...

Eso, y a los demás juzgados y ejecutados no catalanes, que les den.

Esto es un poco como lo del pacto de Carod con ETA para que no hubiera atentados en Catalonia. Yo a lo mío y los demás que se busquen las habichuelas. Great!

dijous, 16 d’octubre, 2008

 
Blogger Josep A. Vilalta said...

Jo això de que s'anul·li el judici no ho acabo de veure clar. Crec que el que caldia és que es jutgessin els responsables dels crims del franquisme i se'ls condemnés pels assassinats que van cometre -fossin catalans, espanyols, bascos, gallecs, sahrauís, etc (això va pel comentari anterior).

Si Hitler fos espanyol:
http://blocdelvilalta.blogspot.com/2008/10/si-hitler-fos-espanyol.html

Salutacions des de Torà

dijous, 16 d’octubre, 2008

 
Blogger esteve said...

La "ESPAÑA PROFUNDA" aquella que va des de Pemán la Pantoja passant pel Cachuli i l'Alfonso Guerra, des de Onésimo Redondo i Ramiro Ledesma fins a González o Aznar, no ha demanat perdó pel genocidi americá amb mes de 100 (cent) milions de víctimes. Els catalans sumen menys que americans, filipins, cubans o sahrauís. ¿Perquè s'han de molestar?.

dissabte, 18 d’octubre, 2008

 
Blogger Haters said...

Ya es hora de que el Comité de la España Profunda pida perdón, cierto.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20081017/53561431746.html

Ouch!

dissabte, 18 d’octubre, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Vilalta- No sóc gens expert en lleis però es pot jutjar a algú que ja és mort ?

Perque de la gent que va matar al Companys i que van fer atrocitats durant la guerra civil, de vius ben poquets en deuen quedar.

Una altre cosa són la gent que com el Fraga al tardo franquisme, va autoritzar sentències de mort, a aquests si que se´ls podria perseguir judicialment tranquilament.

Esteve- Tota la raò.

diumenge, 19 d’octubre, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home