Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de gener 15, 2009

Mas o Tremosa, qui te la raò amb l´estatut ?

Mas ha posat al Tremosa davant de la candidatura de CIU al Parlament Europeu, fins aquí perfecte, tè un perfil d´independent i sobiranista que agrada a part de l´electorat nacionalista.

Un altre part, com la representada pel Guardans, se n´allunyen d´aquesta aposta més agosarada, però com deia aquell : mai plou a gust de tothom.

La gràcia del tema, és que el Tremosa va ser un dels personatges públics que més va criticar el pacte Mas-ZP i les retallades de l´estatut del qual va dir entre d´altres que tenia la "virtut" d´aconseguir que fos qui fos qui mani a Catalunya, Madrid seguira essent qui tè la paella pel mànec i farà amb nosaltres el que vulgui i quan vulgui.

I jo crec sincerament, que un líder d´un partit i que un candidat d´aquest mateix partit tingui una visiò tan radicalment oposada en un tema tant troncal com l´Estatut, no és massa viable.

I per tant, si Mas posa al Tremosa de candidat, reconeix les tesis del Tremosa i pensa que l´estaut que va signar és molt dolent, no ´hauria de plantejar la seva continuitat com a líder de CIU per haver sigut el màxim exponent d´aquella cagada política ?

3 Comments:

Blogger Babunski said...

Qui realment l'està pifiant de dalt a baix és ERC que s'està deixant escapar totes les ments brillants del país.

dijous, 15 de gener, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Home, el Tremosa v amilitar 17 anys de CIU. Molt proper a ERC no crec que fos.

divendres, 16 de gener, 2009

 
Blogger esteve said...

Com ja he deixat escrit en mes d'un lloc, a mi el que em fot es que el Tremosa vagi per CDC i no per ERC, però li desitjo sort perquè es un element valid per Catalunya.
En referencia que en Mas s´hauria de plantejar la seva continuïtat com a líder de CIU , doncs per això hauria de ser sincer amb si mateix i ha quedat palès en moltes ocasions que no ho es. I a mes...ell tambè gaudeix d'una bona poltrona ¿o no?

divendres, 16 de gener, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home