Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de desembre 08, 2008

En solidaritat pel linxament patit per dir:


Tardà estem amb tu !!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=43004351559

4 Comments:

Blogger esteve said...

S’ha de reconèixer que qualsevol cosa que es digui des de Catalunya i especialment des d’Esquerra, provoca reaccions d’allò mes curioses. Per exemple, a la COPE, en Jimenez Losantos & The Wailers en descobert el seu nou esperit monàrquic fidel i irreductible. Si fins no fa pas gaires dies el monarca espanyol era titllat de tot menys de “guapo”, ara resulta que la penya ultra-católica es sent ofesa i demana com aquell que diu, l’execució pública del diputat d’ERC . Per no ferir susceptibilitats, aclariré que això no es mes que una metàfora. Però no oblidem que va ser aquesta colla els que van afirmar i difondre a qui els volgués escoltar, que ERC era la tapadora de AlQaeda i el suport polític d’ETA a Catalunya. I es que son uns angelets.

Però n’hi ha mes. A Can Herrera, aquest individu i els seus “palmeros” no dubten en catalogar de BURROS a tots aquells que no saben que el crit dels catalans al 1640 era, segons ells, “Viva el rey, mueran los malos gobiernos” i tergiversa que algo queda. El crit o lema o slogan com es diria avui, no era visca el rei, morin els mals governs, senyors meus, no, els catalans cridàvem : “VISCA LA TERRA I MORI LO MAL GOVERN” que en aquell temps, la terra era lo que avui en diem la nació i el rei era el borbó Felip IV.

Aclarides les interpretacions interessades dels de sempre, si diré que un representant polític ha de procurar manifestarse sempre amb correcció, i que en aquest cas el diputat Tardà es va comportar com el ciutadà Tardà, doncs es trobava en un acte de les JERC i per tant dins d’un àmbit molt concret. ¿Que no es excusa?, potser si, com tampoc ho es que des de cadenes de radio es fomenti l’odi ètnic, es vulgui canviar la història i ens insultin dia darrera dia des de fa 30 anys.

Salutacions,

dimecres, 10 de desembre, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Si podia tenir algun dubte sobre la conveniencia o no de la frase, la reacciò cavernaria i catalano-espanyola d´aquests dies, me l´ha esborrat per complet.

dimecres, 10 de desembre, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Visca la república nacional-sindicalista espanyola. Fora la Monarquia.

dimarts, 16 de desembre, 2008

 
Blogger SERGIBR said...

Ja, però com sempre, el problema recau en la recapitulació dels fets. I mira que és dels que millor em cau aquest paiu, però políticament, ja no ens en podem fiar.

dilluns, 29 de desembre, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home