Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de maig 14, 2009

A les properes eleccions Principatines, no hi ha excusa.

Independentistes del món mundial, la cosa sembla que comença a anar de debò.

A les properes eleccions al Parlament de Catalunya, a part d´ERC sembla quasi segur que s´hi presentaran altres opcions independentistes i per tant, serà l´hora de la veritat, l´hora de contar amb precisò quants independentistes estan dispostas a votar a partits independentistes.

Ja no hi haurà cap excusa, la gent que es consideri més "transversal" (com els hi agrada anomenar-se a la gent propera a Reagrupament) i que cregui que cal aparcar de moment l´eix esquerra-dreta per nomès centrar-se en l´eix nacional, podrà votar al Carretero i al seu nou partit.

Per contra, la gent amb uns postulats més rupturistes i situats ideologicament a l´esquerra d´ERC, sembla que tambè podran optar per les CUP ja que tot indica que estan dispostas a fer el salt a la política Nacional Principatina.

Per tant, ara ja no valdrà dir que hi ha molts independentistes que no voten perque no se senten representants per cap opciò, el "mercat" sobiranista s´ha obert i hi ha ofertes per tothom. Nomès espero que no caiguem de cul quan ens contem i que per contra, ens enduguem una agradable sorpresa.

6 Comments:

Blogger Babunski said...

És una llàstima que hi hagi tanta divisió. Mentres els comptes finals es facin amb la llei d'Hontd no tenim res a fer.

divendres, 15 de maig, 2009

 
Blogger sànset i utnoa said...

Enriqueix la democràcia que hi hagi diferents opcions... ara, l'esquerra sempre tendeix a trencar-se, mentre que els de dretes sempre van ben juntets. ERC necessita un toc d'atenció per la mala gestió política que està duent a terme. Però cada cop tindrem menys pes polític. CiU no pot monopolitzar el sentiment nacionalista, que encara ens obligaran a anar a missa i a venerar el messies Duran!

Salut!

*Sànset*

dilluns, 18 de maig, 2009

 
Blogger esteve said...

Jo ho tinc clar, amic Pol.
A les europees : Junqueras
A les espanyoles : Abstenciò
A les catalanes : Nul .. a no ser que d'aquí a dos anys m'hagi aclarit, per que hores d'ara tinc un "bati-bull" mental que no se que fer.
I ja posats.... veig que o m'ho sembla que fa un temps passes del Racó. A mi també em cansa...

dilluns, 18 de maig, 2009

 
Blogger Pol G.G said...

Esteve : Com que nul ???? Ara que tindrem opcions independentistes per triar i remanar no podem deixar de votar i menys a les eleccions Catalanes.

dissabte, 30 de maig, 2009

 
Anonymous Anònim said...

L'independentisme sociològic d'ex-convergents rebotats i ultra-esquerrans maoistes no anirà enlloc. Al 2010 diran que com que no s'han unit les diferents candidatures independentistes en una, llavors no voten. Excuses n'hi ha les que es vulguin.

dilluns, 29 de juny, 2009

 
Blogger Anna Mª de la Mota said...

Jo vaig votar les eleccions europees, pero em sembla tot tan inutil, que avui en dia, no se si continuaré votant. Soc votant d'esquerres de sempre, pero avui en dia les esquerres també est'an descafeinades.

divendres, 11 de setembre, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home