Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de maig 30, 2009

He vist el debat dels candidats a les Europees !!

Avui a TV3 han fet el debat dels candidats catalans a les Europees i em sembla que he estat del spocs a tot el País que l´haurà vist ( a veure que tal les audiències).

La valoraciò estil radiofonic :

M´ha agradat:
Raul Romeva ( Es nota que sap de que parla i que ha fet bona feina a Europa els darrers 5 anys)

Ni fu ni fa:
Ramon Tremosa ( tè bones intencions però penso que es perd massa en tot el tema de les infraestructures i a més no parla mai de sobirania ni res per l´estil)

No m´ha agradat:
Maria Badia (aquests socialistes semblen un disc rallat, sempre repetint que el PP és dolent i oblidant els seus errors)
Vidal Quadres (Es nota que l´home està bregat en mil batalles i sap parlar. Ara, els seus plantejaments són tant troglodites que em fan molta por).

I com no, l´únic candiadat que ha parlat de construir un Estat Català, que ha parlat dels Països Catalans, que ha parlat de com Espanya ens roba i ens expolia un munt de milions cada any, ha estat l´Oriol Junqueras.

No hi ha color.

7 Comments:

Blogger Babunski said...

És una llàstima que el Raül Romeva estigui a un partit ple d'incompetents i sense programa polític. És una paio molt vàlid per defensar els interessos de Catalunya.

dissabte, 30 de maig, 2009

 
Blogger esteve said...

I amb els meus dubtes sense resodre ....
M'agrada el "nostre" candidat, però que voleu que os digui... crec que finalment votare I. Internacionalista. Com diuen el gallecs.. "Mais que nada pour juder"...

dimarts, 02 de juny, 2009

 
Anonymous la bruixa de l'eixample said...

Pol, necessito arguments que m'incitin al vot. Formo part de la massa desencisada, escèptica i per primera vegada avorrida que fins i tot és capaç d'oblidar el dia i l'hora.
No vull proselitisme a favor d'uns o altres. Vull creure que això encara funciona.

dimarts, 02 de juny, 2009

 
Blogger Pol G.G said...

Babunski - Totalmentd´acord. És un tio que sembla molt vàlid i a més és molt treballador. A més diuen que es del sector sobiranista de ICV.

Bruixa- La cosa no funciona, és evident. Però com va dir algun polític " a mi m´és igual si vota 1 persona mentres em voti a mi perque tindrè majoria absoluta".

En aquestes eleccions es presenten més de 40 partits, es pot triar i remanar i acabar escollint. Hi ha partits comunistes, anti-sistema, d´ultra dreta... I si no et conevençen, sempre es poden formar partits nous.

El Sr Fuster ja deiaque: tota l apolítica que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres.

Jo et recomanaria votar a un partit d´esquerres i independentista però això potser ja és fer proselitsme... :-)

divendres, 05 de juny, 2009

 
Anonymous Anònim said...

"Jo et recomanaria votar a un partit d´esquerres i independentista"
hua, hua, hua, hua, hua

dimarts, 21 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

"crec que finalment votare I. Internacionalista."
hua, hua, hua, hua

dimarts, 21 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Jo estimo la meva terra perquè penso que és important tenir la independència i, a més separar-se d'espanya.I a sobre m'inflen molt els pebrots els de intereconomía.

VISCA CATALUNYA LLIURE

diumenge, 14 de febrer, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home