Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, d’octubre 27, 2009

La sociovergència entra de la maneta a la presó.

Aquesta nit dormiran a la garjola, juntets, destacats militants-dirigents del PSC i de CIU. Sembla per tant que l´oasi català s´ha acabat i que per fi allò que molts portàvem anys intuint sembla que no era una fantasia. En aquest país posar la mà a la caixa és i era quelcom que està a l´ordre del dia.

El 2 grans partits que porten gairebé 3 dècades repartint-se el poder a Catalunya estan entre l´espasa i la paret i aquesta decliu nacional em porta a fer diverses reflexions.

- Per molt que diguin, al nostre país sempre roben els mateixos. Al Principat CiU i sociates i a Ses Illes i al País Valencià el PP. En canvi hi ha altres partits que intenten fer la seva feina més bé o malament, però sense robar. És a dir, per molt que ara ens intentin "vendre la moto", NO TOTS ELS PARTITS SÓN IGUALS ja que no ha alguns que tot i portar anys manant tenen les mans netes.

- M´interessa molt veure la reacció dels opinadors i dels mitjans convergents i socialistes (o sigui el 99%) davant d´aquest flagrant cas de corrupció. Es llençaran els plats pel cap sense cap pudor ? Intentaran tapar-se les vergonyes ? Els opinadors sociovergents tindran el valor de denunciar els "seus" partits ? O la feina és la feina ?

- Aprofitaran els partits no involucrats en aquests casos de corrupció per robar vots als 2 grans ? Jo la veritat és que no ho crec perquè en el fons tenim el que ens mereixem i les properes eleccions les guanyaran CIU o PSC i les properes i les properes...

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

No fotis! Les mans netes Esquerra???? I com es que els bancs els hi varen perdonar com dos milions d´euros quan va pujar el tripartit? TOTS els partits catalans estan podrits. Han enganxat a PSC i CiU perque eren més grans i estaven més exposats, però no dubto que si es mirés a fons Esquerra, ICV, el PPC o Ciudadanos caurien. Ara per ara no hi ha ni un sol partit al Parlament que pugui explicar clarament com es finança. És per això que a les properes eleccions votaré Reagrupament.

dimarts, 27 d’octubre, 2009

 
Anonymous Toni said...

Serà que no hi ha gent interessada en mirar a fons a ERC. Per cert, el Carretero no està imputat per un cas de corrupciò a Puigcerdà ?

dimarts, 27 d’octubre, 2009

 
Blogger Pol G.G said...

ERC pot explicar ben clarament com es finança, és públic i notori.

I les hipotesis no serveixen, no es pot dir que si investiguen a ERC trobaran corrupciò perque això es pot dir de tots els partits.

dimecres, 28 d’octubre, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home