Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de gener 27, 2010

La culpa no és d´Espanya.

Aquesta vegada i sense que serveixi de precedent, la culpa de que el cementiri nuclear pugui acabar a les terres de l´ebre no serà del govern Espanyol, ni del PP ni de cap persona que visqui fora del nostre País.

La culpa serà del govern sociovergent d´Ascò,amb alcalde convergent, que han obert la porta a aquesta obra tant i tant negativa pel nostre territorri.

Tothom hi estava en contra, poblacions veïnes, Consell Comarcal, Parlament de Catalunya, Govern de Catalunya però els amiguismes i el fet de tenir el cul lligat pel fet de treballar a la central nuclear han pogut més que la lògica més elemental i 7 dels 9 regidors han votat a favor de l´abocador nuclear.

Aquest fet tant lamentable em porta a diverses reflexions:

- La sociòvergencia quan toca, actua de manera coordinada per tenir ben contents als poders fàctics (en aquest cas energètics).

- El paperot que ha fet CIU en tot aquest cas és força clamoròs. És un partit pro nuclear que ha hagut de fer el numeret d´estar contra el cementiri per no perdre vots. Tambè ha fet el numeret de dir que expulsaria a l´alcalde d´Ascò i ja s´han fet enrrera.

- Els socialistes al govern de Catalunya volien el cementiri, ERC i ICV no. La posiciò final del govern ha estat que no. Llàstima que els sociates ho han fet més per quedar bè que per convenciment i no han estat ni capaços d´aconseguir que el seu regidor a Ascò votés contra el cementiri.

Salut !!! Si ens ho permet el cementiri...

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

També és cert que el govern català no té cap competència en la matèria. En cas de disposar-la. hagués pogut anul·lar la decisió presa pel ple d'Ascó.

dissabte, 30 de gener, 2010

 
Anonymous オテモヤン said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

dijous, 04 de febrer, 2010

 
Blogger Pere said...

Havera les coses com són, em tingut mala sort, però a algun lloc debia estar-hi...avui per a ells i demà per a nosaltres.

http://elblogdelburrocatala.blogspot.com

dimecres, 17 de febrer, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home