Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de febrer 07, 2010

Les Vegueries

Ara resulta que les vegueries tampoc, que tampoc agraden als articulistes, opinadors i periodistes que es fan dir catalanistes o sobiranistes.

El que m´extranya, és que no es digui que això de les vegueries s´ha de fer basicament perque a l´estatut mutilat pel Sr Mas i aprovat pel poble de Catalunya, posa que s´han de fer.

Com que vivim en un País tant i tant extrany, quan es fa el que indica l´estatut, enlloc d´aplaudir a qui ho fa, li cauen pals per tot arreu i per tant a la conclusiò que s´arriba, és que el que cal, és passar de l´estatut i no fer-ne ni cas. I el millor de tot, és que aquest que tant critiquen, eren els més fervorosos defensors del Si a la campanya de l´estatut i ara demanen que s´incompleixi el que ells van votar.

Potser el que cal fer amb les vegueries, és el mateix que amb la llei electoral, passar de tot i veure com fins i tot la Rioja o Múrcia tenen llei electoral pròpia mentres que Catalunya segueix regida per una llei electoral Espanyola.

Per cert, no se si ara o més endavant però el Penedès ha de ser vegueria si o si.

2 Comments:

Blogger esteve said...

Però la pregunta del milió, benvolgut Pol, jo penso que es : segur que calen a dia d'avui les vegueries??.
Si no es dissolen les Diputacions, que al cap i a la fi son les que maneguen els diners, si a ple segle XXI les viles, pobles i ciutats està a "tocar" per gracia d'interent, del cotxe , les autopistes, i en un futur, esperem que no massa llunya (o si, que no n'estic pas segur), per una bona xarxa de ferrocarrils, tornar a l'antiga divisió per vegueries no tinc clar quins avantatges aportaria tant al territori com a l'administraciò si aquesta no es "desenquilosa" i descentralitza a fons. Com a ignorant en la materia ja veus que no opino, tan sols pregunto.
Salutacions i una forta abrçada.. i no estiguis tant de temps sense "tocar" el bloc, company.

dilluns, 15 de febrer, 2010

 
Blogger Jordi Molinera i Poblet said...

Ei!!! Com va tot xec?

A Altafulla estem treballant per fer la consulta el proper 25 d'abril! Encara recordo el dia que vau venir a l'acte aquell de presentació d'alcaldables d'ERC al Baix Gaià!

Salunt company!

dimarts, 16 de febrer, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home