Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de novembre 13, 2010

Objectius de les eleccions.

Per mi els objectius de les eleccions són els seguents :

- Que ERC com a partit majoritari de l´independentisme i despres de tot el que ha passat, tregui uns resultats acceptables 15-17.

- Que ERC quedi per davant del PP perque tindria collons que desprès de tot el que està fent el PP contra Catalunya (constitucional, atacs al català,atacs a la inmersiò linguística...), aquesta actitud tingui premi.

- Que els partits enmerdats per la corrupciò (CIU i PSC) siguin castigats a les urnes, o sinò ja ami més podren anar de llestos com fan alguns, quan parlen del País Valencià i es posen les mans al cap perque els corruptes arrasen a les eleccions.

- Que CIU i PP no sumin, complicat però no impossible.

- Que CIU quedi lluny de la majoria absoluta. Mínim a 8-9 diputats.


- Que l´independentisme sumat (ERC + Laporta + Carretero) no baixi dels 21 diputats actuals.

- Que la campanya no sigui una guerra fraticida entre independentistes. La cosa va començar malament ahir quan el Laporta la va dir inútil al Tresserres. Espero que no arribi la sang al riu.

Jo votarè a ERC, sort a la resta !!!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Que Esquerra basi la seva campanya en el fet que el PP no els superi és molt trist. Quina importància té això, ser el tercer?
Sobre com aniran les coses, sembla que CiU no serà castigada, sinó que pujarà força. Els socialistes sí seran castigats. Sembla que PP i C's pugen un pèl i que Iniciativa baixa, però poc. I estic convençut de l'entrada de Solidaritat al Parlament. Els actes estan anat molt bé i les vibracions són positives. Aquesta és l'opció que he escollit.

dissabte, 13 de novembre, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Us deixo un enllaç a un vídeo que segurament un interessi: http://www.youtube.com/watch?v=C9j6WEkqMeM

Tracta de l'Oficina Antifrau i Esquerra.
Salut

dilluns, 15 de novembre, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Catalunya és espanyola!! Enterat que les genaracions catalanes que venim per rederre de vosaltres, no pensem així! I no permetrem l'independéncia.

VISCA CATALUNYA I VISCA ESPANYA!!!!

dimecres, 15 de desembre, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home