Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de desembre 18, 2010

ERC madura ?

Avui llegia al Punt un article on deia que tots els Presidents d´ERC havien marxat per la porta de darrera per acabar fitxant per altres partits.

Ara que el Carod ja ha dit que farà campanya per les municipals i que el Puigcercòs ha dit que plega però que seguirà treballant pel projecte, sembla que la tendència es podria invertir.

ERC porta massa anys de lluites fraticides, és l´únic partit del món on les tensions creixen al governi disminueixen a la oposiciò i ara cal tancar ferides.

Carod i Puigcercòs no segueixen però no marxen i al proper Congrès Nacional, caldrà acabar d´una vegada per totes amb les famílies i que una nova generaciò agafi el timò.

Venen mesos i anys apassionats politicament parlant, hi ha el tema gravíssim de les pensions, una altre vaga general treu el cap, el PP manarà d´aquí 4 dies a Espanya, les municipals, un possible pacte CIU-PP a Catalunya...

3 Comments:

Anonymous ariadna said...

crec que ERC ha fet molt bé el que havia de fer, que és recolzar el seu President fins a la tardor i ell mateix renunciar a la seva candidatura.Ara s'ha de veure com CiU portarà el paísm a l'apocalipsis total i ERC ha de tenir la força i les ganes per intentar fotre'ls canys desde l'oposició, sense baralles internes, i tot anant a una, com diu l'expressió.
ERC ha madurat, i ja tocava.

diumenge, 19 de desembre, 2010

 
Blogger Guillem Arnau San Martín Guiral said...

http://tradiciocatalana.blogspot.com/

dijous, 23 de desembre, 2010

 
Blogger esteve said...

Benvolguts, un que ja es de tornada de casi tot, que es sociològicament d'esquerres , demòcrata i republicà ,pensa que en els temps que s'acosten hem d'abandonar la disjuntiva esquerra-dreta per que no es aquest el problema del nostre poble. El tema principal es la unió de TOTS els independentistes i per tant , deixem-nos de personalismes i busquem la unitat : Esquerra + Rcat + Solidaritat , podria ser el producte que ens portes on volem anar : INDEPENDÈNCIA. Desprès ja decidirem que volem ser política i socialment, però si amb un independentisme cada vegada mes nombrós tot el que aconseguim es l'atomització , mai no farem res.

diumenge, 02 de gener, 2011

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home