Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de març 14, 2006

El 64% de la vergonya

Ja sabíem que el Parlament de Catalunya era de fireta. Els altres parlaments del país són encara més insignificants, però Déu n’hi do. Segons podem llegir, de l’estatut aprovat el 30 de setembre de l’any passat ”a la Ponència s’han modificat 144 dels 227 articles, 8 de les 10 disposicions addicionals, 1 de les 3 disposicions transitòries, i 3 de les 5 disposicions finals, a més a més del preàmbul”. Si sumem tot (sabent que es tracta de parts no homogènies), les modificacions abracen 157 de les 246 peces que el composaven, al moment de sortir del Parlament (un 64%). Increïble.



Avui he llegit aquesta notícia a “el blog d´uns independentistes” (blog altament recomanable per cert) i realment no em podia creure el que estava llegint, quasi el 70% de l’articulat del nostre estatut, votat democràticament pel parlament de Catalunya, ha estat mutilat a les corts Espanyoles i el més trist de tot, és que hi haurà tres partits catalans que donaran suport a aquesta barbaritat.

On han quedat politics catalans els discursos on es deia que s’anava a Madrid a defensar la integritat d’allò que havia aprovat el nostre parlament? On està la promesa del ZP que va dir que aprovaria allò que sortís de Catalunya? On estan les paraules que molts dirigents politics catalans van dir quan afirmaven que a Madrid només acceptarien retocs tècnics de l’estatut i que serien intransigents en canvi en les retallades de tot allò que fos substancial?

No hi ha dubte, que entre els uns i els altres, ens han ben enganyat i ens han plomat la nostre dignitat com a poble que una vegada més està al nivell de la de una colònia Africana de fa un parell de segles.

No em vull estendre més perquè en aquest cas com en molts d’altres, el números parlen per si sols i desmunten de dalt a baix el discurs que ens trobem davant d’un gran estatut sinó ben be el contrari, ens l’han clavada en tota regla. Sort que el poble té la última paraula.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Marc molts polítics prefereixen salvar el seu cul i la seva cadira de diputat que el seu país.Una cadireta dona molt més bon sou que una bona conciència política.
Així anem i així anirem, sense saber a on, ni com, ni quan, ni quanT

dimecres, 15 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Enjoyed a lot! Deisel engines and dodge pillstore ionamin Razr v3c motorola phone tools oven knob Build box drop bath tub oven loven amana double ovens Buy bontril online information information order propecia compactflash przemysowe cena die oven

dilluns, 05 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »

dijous, 15 de febrer, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home