Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de març 07, 2006

Artur Mas es destapa!!!

Acabo de veure l’entrevista del Mas al programa de la nit al dia i n’ha dit una de molt i molt grossa.

El líder de CIU ha afirmat que algú del tripartit els i va oferir fins a tres vegades entrar al govern, i queda clar que aritmèticament només han pogut ser el PSC i ERC.

Tal i com estan les coses entre els “nacionalistes” dubto que fos ERC qui els i fes aquesta oferta i per tant només ens queda el PSC.

Els socialistes “si es confirma la notícia” han volgut donar una punyalada per l’esquena a ERC, treure-se’ls de sobre a les primeres de canvi per formar ja mateix la socioconvergència .




El tripartit està mort, i la oposició s’ha venut, per tant es hora que parli la ciutadania i que posi a cada un al seu lloc, a uns cal jutjar-los per les mentides i als altres per vendre’s per un plat de llenties.

Cada segon que passa, tinc més clar que ja fa temps que està tot el peix venut, els partits grans “de sempre” tenen pànic als independentistes i ens volen arraconar i fer fora del poder i de la primera plana de l’agenda política catalana. No ens podem donar per vençuts, la gent tard o d’hora s’adonarà del que està passant i ens donarà la raó.

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

Seria interessant quan se li va oferir això. Se suposa que ERC abans del Tinell va intentar convèncer a CiU i a PSC de fer un quadripartit i que, per tant, CiU entrés al govern.
De totes maneres sembla òbvi que això només li podria proposar el president de la Generalitat, no? O és que potser el seu partit segueix curtcircuitant-lo?

dimarts, 07 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

A mi em sembla que la gent tipus Montilla ha estat qui ha sondejat a CIU per entrar al govern i desfer-se dels incomodes "amics! d´ERC.

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Davant d'aquesta notícia i d'altres com aquesta, només queda demanar eleccions anticipades JA!!!

dimarts, 07 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si, jo cada segon que passa tinc més clar que s´han de convocar eleccions. El que no tinc massa clar es la pressa que té CIU per anar a les urnes, estic segur que amb el pacte al que han arribat amb el PSOE, perdran un bon grapat de vots.

I el PSC i el PP si al final surt el partit del Boadella, tb poden baixar lo seu.

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Joar Ridao ha dit a la radio que si es demostra el que va dir ahir el Mas, adéu al tripartit.

És sens dubte, la posició més sensata.

Avui a la nit al dia li faran uns entrevista al Carod, pot ser d´allò més interessant.

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

El PSC vol i dol. Per ells, es desfarien d'ERC ara mateix. Però, és clar, tenen pànic a un triomf de CiU. Perquè la 'sociovergència', en quins termes se suposa que seria? Mas president i Maragall conseller primer? Això seria inacceptable per a Maragall. I a l'inrevés, ho seria per a Mas. Potser l'opció seria Mas president (suposant que guanyés, és clar), CiU governant sola encara que fos amb minoria i amb el PSC fent una oposició 'amable' teledirigida des de Madrid. Penós, tot plegat.

Cal reconèixer, això sí, que Mas s'ha crescut molt com a orador i va molt fort. Avui he sentit el cara a cara de Catalunya Ràdio i el Mas ha estat molt agressiu amb Puigcercós; per a mi ha estat fins i tot xulesc i desagradable, però, ens agradi o no, per a molta gent haurà donat la sensació que domina el terreny.

Crec que, ara mateix, Mas és el polític català més potent dialècticament junt amb Carod. Al PSC ningú li fa ombra. I, per desgràcia, actualment l'habilitat dialèctica pesa molt més en la lluita electoral que la coherència ideològica, el programa o els principis.

(Per cert, lamentable la foto final d'ahir de la ponència de l'estatut, amb Alfonso Guerra al mig dominant la situació i amb tots els catalans al seu voltant... Inclòs Carod, no sé per què no es va negar a participar-hi)

dimarts, 07 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

La socioconvergència, a llarg plaç, pot ser una benedicció per ERC.

I sobre l´actitud del Mas, espero que la ciutadania sigui prou intel.ligent per jutgar el pacte que ha signat i no com parla.

Jo com a millor polític català com a tal, sense valorar idees, em quedaria amb el Piqué (heretgia jejeje).

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Debut al foro amb una frase:

"Que la prudència no ens faci traïdors!"

Si es confirma que el PSC ha oferit l'entrada al tripartit als botiflers de CIU, ERC ha d'abandonar el govern i convocar eleccions anticipades.

Marc molt currat el foro! ;)

Endavant!

dimecres, 08 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Benvingut al BLOG!!

Comenta tot el que vulguis sempre que vuguis.

dimecres, 08 de març, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home