Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de març 06, 2006

"El nou PP" mana a l´ombra.



Fraga dice que los golpistas del 23-F estaban llenos «de buena voluntad».

A qualsevol País “normal” del món, aquestes declaracions serien motiu de l’obertura immediata d’un procés judicial, però sembla que a Espanya no passen de ser una anècdota.

El PP s’està superant cada segon que passa, la veritat és que ja no hi ha marge ni de sorpresa ni de indignació amb els populars, han traspassat totes les barreres, cada dia van a més i el més preocupant és que no es veu la línea d’arribada d’aquesta cursa “boja” que estan protagonitzant per tornar a la Moncloa i això que van dir als quatre vents que aquest Congrés que han fet l´últim cap de setmana seria el de "presentació" d´un nou PP.

El més trist de tot no és que els neo feixistes i sense el neo (con en el cas de Fraga) optin a presidir el País veí sinó que en gran part els i em d’agrair les retallades que ha rebut el nostre Estatut.

Gràcies a tot el soroll que han fet durant mesos i mesos, el PSOE s’ha acollonit d’una manera tan brutal que ha tret unes estisores tan i tan grans que ens han deixat en quasi res la llei fonamental que ha de regir el futur de Catalunya durant una generació sencera.

Evidentment el PSOE en solitari no hauria pogut dur a terme la retallada però a canvi d’algun ministeri no li ha estat difícil trobar companys de viatge per mutilar el nostre Estatut.

Sabeu què és el que més m’indigna de tot això, que el PP s’ha sortit en gran part amb la seva, ha retallat avantatge amb el PSOE a les enquestes, ha aconseguit mutilar l’estatut i evidentment no s’aturaran aquí, ja que tot i que saben perfectament que l’estatut que surti de les Corts Generals és plenament assumible per ells (en Piqué ja ho va dir), seguiran criticant-lo dient que és anticonstitucional i que a la llarga trencarà Espanya la qual cosa els i seguirà donant redits electorals.

10 punts pels feixistes, han aconseguit quasi tot el que volien i això que son quasi testimonials a Catalunya i no manen a Madrid.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Estic al·lucinat amb això del Fraga. Supera totes les meves previsions, sincerament. Sabíem que el PP és un partit post-franquista, que Aznar és un carcamal que pacta amb la democràcia perquè no li queda altre remei, que tots són una colla de bàrbars disfressats de lliberals... però no m'imaginava que farien, alegrement, apologia del cop d'estat i no passaria res.

Espanya està malalta si assisteix a un espectacle com aquest sense dir ni mu. I Catalunya, també per deixar-se arrossegar per aquesta bogeria sense plantar-se.

(Obro parèntesi: Mònica Terribas és gran!!! Estic veient l'entrevista amb l'Artur Mas i... li ha tret tots els talls d'entrevistes passades on deia que s'havia de defensar el finançament a la basca 'amb ungles i dents'!!! Memorable! I el Mas no sap què dir! Oh, què bo!)

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Bé, finalment sí que ha sabut què dir... La sap ben llarga, el Mas, però espero que els televidents sàpiguen jutjar des de casa seva.

dimarts, 07 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

El MAS ha fet el gran titular de l´any.

Algú del tripartit els i va oferir formar govern!!!!!

Com que dubto que fossin els de ERC, això vol dir que el PSC es va intentar treure de sobre ERC i formar ja la socioconvegencia.

Les coses em sembla que no poden seguir així, s´ha de trencar el tripartit i que el poble de Catalunya decideixi.

Per cert, quins traidors aquests del PSC!!!!!!!

Sobre el tema estatut no se com aquest home te vergonya per defensar lo indefensable, que si es un bon estatut, que si és el millor dels possibles...

dimarts, 07 de març, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home