Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de febrer 24, 2006

Ja els tenim aquí

Després de bastants actes, declaracions incitant als tancs a entrar a Catalunya si el nacionalisme es desboca, i algun que altre boicot a les seves trobades, el Boadella i els seus amiguets, sembla que s’han decidit a formalitzar un partit polític.

Encara no se sap qui serà el candidat a les eleccions per part del nou súper partit que si no canvien les coses s’ha de dir ciutadans de Catalunya i farà la seva presentació oficial al teatre Tívoli de Barcelona el dissabte dia 4 a les 12:00 del migdia.




Tot i que els primers espases d’aquest partit ( Boadella, Espasa, de Carreres,Azúa...) s’han declarat repetides vegades com a fervents anti catalanistes, em dona la sensació que sense voler-ho acabaran fent un gran favor al nacionalisme català.

Ja se sap que com més gent hi ha per repartir un pastís menys toca a repartir i això és exactament que passarà a les properes eleccions. Els ciutadans de Catalunya amb tota seguretat i gràcies a la propaganda que els i faran mitjans Madrilenys com la COPE o la Razón, esgarraparà un bon grapat de vots de l’àrea metropolitana de Barcelona als partits Espanyolistes.

Per una banda hi haurà un bon grapat d’electors socialistes descontents amb el pacte de govern amb ERC i amb tota la negociació estatutari que molts consideren innecessària i per altre hi ha molta gent Vidal Quadrista del PP, que veu al Piqué com a un nacionalista més i per tant veuran la salvació en un partit que estic segur que farà de l´anti nacionalisme el seu “leitmotiv ”.

Aquesta es la primera i millor hipòtesi perquè també és molt possible, que aquest partit no sigui més que un submarí o del PP o del PSC (ni ells saben a quin dels 2 els agradaria pertànyer) i que quan les eleccions estiguin ben aprop, s’acabin ajuntant amb algunes de les dues formacions i llavors si que podrien ser perillosos i augmentar la seva parròquia electoral.

Passi el que passi, estic segur que aquest partit ens donarà una font inesgotable de perles pro Espanyoles i anti Catalanes que ja em moro de ganes d’anar sentint per veure tota la bilis que sortirà de la boca d’aquesta gent contra al que a la fi, és la seva terra.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Més que "live motive" és "leitmotiv" ;)

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Juas juas...ja està arreglat

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Blogger Jordi Arrufat said...

Ganes tinc de veure com fan el ridícul a les eleccions.
I de passada prenen vots al PSC i al PP.

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord amb tu. Des del primer moment aquesta gent em van provocar una repugnància considerable (és l'eterna cançó de l'autoodi), però ara, mirats fredament, fins i tot ens poden fer un bon servei. Si no aconsegueixen vots, el fracàs serà evident. I si n'aconsegueixen, dividiran l'espai espanyolista. O sigui que, gràcies, Boadella i cia!

El Francesc de Carreras és força patètica. Recordo l'entrevista de la Mònica Terribas, quan aquesta li va preguntar: de debò creu que TV3 fa "pedagogia de l'odi" d'Espanya? Posi'm exemples, sisplau! I el tio es va quedar sense saber que dir, canviant de tema... Què penós.

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si això de l´odi contra espanya va ser molt bo, em sembla que va acabant posant d´exemple que al mapa del temps de TV3 sortien els paisos catalans i no la resta d´Espanya.

Quan grates una mica a aquesta gent se li acaben els arguments.

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Un apunt: me da la sensación = tinc la sensació o fa la sensació.

divendres, 24 de febrer, 2006

 
Blogger Beimentfernern said...

Marc, comets una gran malaptesa quan afirmes que "[..] per veure tota la bilis que sortirà de la boca d’aquesta gent contra al que a la fi, és la seva terra". És la seva terra, sí, i què? Això no significa que tots els catalans hàgin de ser nacionalistes ni independentistes.

Creo que el Boadella i els seus amiguets fan molt bé a formar un partit espanyolista, igual que ERC fa molt bé a ser molt clar en les seves aspiracions independentistes. Això fa de Catalunya un país plural on TOTES les opcions polítiques puguin competir.

Boadella va lluitar contra el franquisme molt més que molts dels polítics de CIU. Jo em llevo el barret.

Salutacions.

dimarts, 07 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Al Vilaweb, un tal Jordi Roca proposa fer córrer que al referèndum de l´ estatut s´ hi inclogui una tercera opció, i que a les paperetes hi aparegui un casella pel “si”, una casella pel “no”, i una casella per “Aquest Estatut difereix massa de l’aprovat al Parlament de Catalunya”, o “que estorni a discutir”.
Doncs no és mala idea, i qui s´ hi oposi , doncs tornarà a ensenyar les vergonyes, per que ja posats...

CARTA ENVIADA AL PUNT I A L AVUI

Prenguin una posició clara
El dimecres passat, anant cap a la feina, llegeixo al diari que el diputat Puigcercós va anar al Cercle Financer de La Caixa a pronunciar una conferència, i resulta que el mateix president de La Caixa li etziba un refrany “Aveces lo mejor es enemigo de lo bueno” com a argument de que s´ ha d´ acceptar un estatutet en comptes d´ un Estatut.

Un servidor es queda pensant en l´ aforisme i en qui el diu, i es clar, amb un refrany així i en aquest context, li venen moltes preguntes: quan diu “lo bueno” diu el millor per a qui? ..., per a qui recita el refrany ? , i ... “ lo mejor ”...es refereix al text que havíem de defensar tots plegats ?...o, encara més sinistre, “ enemigo ” ??

“Aveces lo mejor es enemigo de lo bueno”, es una mica fort no?

Per què tinc la sensació que a les empreses més importants de Catalunya no els interessen els canvis que proposava el nou Estatut original? Per què tinc la sensació que en realitat pensen que tot això ja estaria bé, però, es que...¡quina mandra canviar ara que ho tenim tot tan ben lligat!.
I jo pregunto: Vostès entenen Catalunya com quelcom que es pot vendre?, o més aviat com quelcom que val la pena de defensar tots junts?. Per que, vostès influeixen, és evident.

Doncs com a ciutadà de Catalunya els demano modestament que prenguin una posició clara, per que no s´ hi val a dir que l´ únic que vols es que tot estigui tranquil, per continuar fent negocis com qui no passa res.

I per aforisme, aquest: Qui no arrisca no pisca.

divendres, 10 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si vols et recomanaria que fessis un cortar-pegar i posis el teu missatge al un post de més amunt pq aquest desapreixerà de la pantalla en breu i no crec que massa gent llegeixi el que has posat.

Sobre la tercera opció del referendum no se pas qui decideix les opcions però ho fagi qui ho fagi, està clar que no l´independentisme no tindrà prou força per imposar noves opcions, tot i que diria que el tema està regulat per llei i és inamobible.

dissabte, 11 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

lo que tú digas cahaval. das pena!!! cuanta caspaaaaaaa

dilluns, 11 de setembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home