Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de març 13, 2006

Els feixistes reclamen el seu estimat castell




No se que reclamaven exactament aquests feixistes quan el passat cap de setmana va envair el castell de Montjuic, potser que tornessin a bomberdejar Barcelona o potser que tornessin a assessinar-hi a algun president Català... sort que son 4 gats perquè aquesta gent i el que recorden, fa molta por.

24 Comments:

Anonymous Anònim said...

De fet els catalans "de després de la guerra" sempre ens hem mirat el castell amb un sentiment molt ambiguu. Bah, deixem que facin rucades sense ni mirar cap on són.
I ara Marc, et felicito pel blog. Ets lúcid i mesurat en totes les apreciacions, reflexiu i atent a cada nova jugada política però, sobretot i això és el que més admiro, obert a les opinions alienes sense postures "políticament correctes" sinó amb sinceritat, considerant-les i fins i tot adoptant-les com a pròpies si s'ho valen.
No sé si ja hi ets a dins, però en cas negatiu... Dedica't a la política, que ens en calen com tu!!

dilluns, 13 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

ah, doncs, jo hi era per allà i els vaig veure. Eren uns cent i no van fer cap problema. Molt simpàtics. N'hi havien nens i tot jugant.
Vaig estar parlant amb uns cuants i em penso que tenen raó i tot.
Molt macos. A veure si hi tornen. Els saludo per si entren aquí.

dilluns, 13 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Osti, doncs a mi em fan molta por aquests fatxes, es veu que inclus n´hi havia un que cantava i tot, quina por!

dilluns, 13 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Res, aquesta gent és insignificant; intel·lectualment i demogràficament. Jo no em preocuparia gaire. Són folclore carpetovetònic i poca cosa més. El problema és que, en el fons, algunes de les seves idees les comparteix molta gent de l'òrbita PP i, també, certa gent de l'òrbita PSOE, i així estem, a aquestes alçades, encara pidolant perquè la ciutat pugui adoptar com a seu un castell que és un símbol de temps molts sinistres.

dilluns, 13 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Avi, moltes gràcies per totes les lloançes, un ho intenta fer el millor possible.

Arnau-Espero que el teu misstage sigui ironic... :-) pq el problema no és si son o no bona gent com a individus sinó les idees que representen.

dilluns, 13 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Jo Marc discrepo que siguin 4 gats...estan amagats si tu vols pero en son més dels que ens pensem.En segons quina situació sotirien com bolets

dimarts, 14 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si, segur que son molts més dels que ens pensem. De fet quan la guerra civil aquí no i havia ni un franquista pero ohhh sorpresa quan va guanyar en Franco, quasi el que no i havien eren Republicans.

dimarts, 14 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si si seguro que era un cuatro gatos, pero yo veo más gente que en el acto de las JERC.

Muerte al separatismo!
Viva La Falange

dimarts, 14 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

No t´hauria ni de contesatr però m´ho poses tan a "huevo" que no ho puc evitar...

Mira els resultats de la falange i de ERC a les últimes eleccions i veuras amb claredat qui son 4 gats i qui no.

dimarts, 14 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Claro que Cataluña no es España, ni Amunike es Ronaldinho, la historia lo demuestra.

Vaya eslogan más tonto, pero bueno que se puede esperar de unos charnegos cuyos padres vinieron a Cataluña a limpiar mi residencia y ahora sus hijos se creen poseedores de la verdad absoluta y fundadores de la nación catalana. Ver para creer.

Y los de la JERC a que fueron al castillo, ¿Por si desde allí veían a sus madres en la puerta del cementerio esperando el metamóvil....?

dimarts, 14 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Aviso que seran els 2 primers i els 2 últims missatges insultants qie toleraré al meu blog.

Ahhh i Stuka mols ànims amb el teu blog que pel que veig tens moltes visites.

dimarts, 14 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Dir que Catalunya no és Espanya és l'únic insultant d'aquest blog.
Empenedeix-te, com jo.

dimarts, 14 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc, rei, soc el que escrit viva La Falange, que et tinc que dir? que ERC es la que monopolitza fins al 2002 la borsa de Barcelona? Que La Falange ha conseguit més a tota la trajectoria polìtica que ERC, et recordo que vem guanyar una guerra civi i part de la II guerra mundial.

Tambè et dic, que ERC ni s´ho pensava que tindría aquest éxit. Això que ha conseguit ERC no és més que un "subidon" la gent es donarà conta de les mentides i que jugueu amb el independentisme però amb un peu dins i un altre fora pero xupar del saco.

Nada que alegría y que viva la Falange!
www.la-falange.com/catalunya

dimarts, 14 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

¡Joder! ¡nunca salgo en las fotos!

Que gran acto y que humillación para las jERC que sólo consiguieron reunir a 20 en su acto homólogo. Seguid pensando que somos 4 y que somos burros. Eso es lo que queremos. Así la estocada os dolerá mucho más.

Sun Tzu decia: "Nunca subestimes a tu enemigo".

Sun Tzu decia: "Un buen general es aquel que engaña a su enemigo para que se confie"...

Dormíos en la autocomplacencia y en la propaganda, dormíos...

Botasdecero

dimecres, 15 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc crec que aquests dos últims comentaris haurien de ser eliminats i a aquests dos personatges que no deuen saber que és la democràcia i el respecte a una altre opinió que no sigui la seva no se'ls hauria de permetre ni escriure en el seu diari personal.
Qui sou vosaltres per jutjar una opinió o ideologia que no és la de la vostra doctrina? que passa que encara estem al segle XVIII amb els reis que decapitaven a aquells que defensaven unes idees diferents??

ah i aquest usuari anònim que qualifica al Marc de "rei" m'agradaria que em justifiques com coi veu guanyar la II Guerra Mundial...pero si fins i tot Hitler pensava que Franco era tontet, sinó ves a alguna videoteca i mira una mica el passat abans de fer afirmacions inútils

i almenys si heu de criticar ho podeu fer amb fonaments i aixi tindreu una mica més de credibilitat que no pas amb insults, home que feu el ridícul!!!!

dijous, 16 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Diego es deplorable això que dius..Quin poc respecte mare meva.
Aquest blog no serveix per insultar la memoria de ningu ni per insultar la mort de ningu.El teu comentari el trobo d'un cinisme realment patètic
La meva opinió és que qui vulgui escriure la seva opinió aquest és el lloc adequat però si el que alguns voleu és insultar aneu a no se Tele 5 o Antena 3 que deuen ser les úniques cadenes que coneixeu..allà donen molta cobertura a "personatges" com vosaltres

dijous, 16 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Felicito al dios FRANCISCOFRANCO por su actuacion inmemorable contra los catalanes. Solo pensar en la cantidad de de jodidos catalanes ke les cortaron el puto cuello me sube la adrenalina para segir su camino y conmi bate i mi alfa daros por el culo. Y NUNCA SEREIS INDEPENDIENTES HIJOS DE PUTA, NOS PERTENECEIS!!! MUAHAHHAHAHA

dilluns, 04 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Looking for information and found it at this great site... Softside waterbed heaters Online education degrees correspondence paintball packages Meriden saab paintballing in didcot tous les types de porsche Greg hastings tournament paintball maxd Make free business cards Bears best golf course Backpack daypack purse Mp3 ringtonia com real music ringtones Free credit card numbers names American made awning Winchester high ma boy's hockey schedule http://www.msu-football.info/paintball-catalogs.html patent video home security system 1969 Toyota navigation unit

dimarts, 06 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! voice over ip New orleans camping Levitra splash Form msnh srch type 0 q car covers Us patent list

dijous, 26 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

si, somos aora cuatro gatos, pero dejad que vaya pasando el tiempo asquerosos independentistas, porque os vais a cagar cuando volvamos a tomar el poder
Arriba España

dissabte, 20 d’octubre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

MIRAD LO QUE PASO EN 1789 LOS FASCISTAS FUISTEIS A LA GUILOTINA
YA PODEIS TEMBLAR INVASION , INVASION, REVOLUCION.

divendres, 26 d’octubre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

1789 NAPOLEON INVADE ESPAÑA
LAS TIRANIAS SE RINDEN EL
FASCISMO ES DURAMENTE CASTIGADO
VOLVEREMOS VIVE NAPOLEON.

divendres, 26 d’octubre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Leo todo esto y flipo , tanta testosterona acumulada contra catalunya y los catalanes ... me pregunto si tanto odiais por ke quereis que sigan siendo españoles? ... aaa ya lo se! para seguir robandoles para asi pagar a los gandules que estan en el resto de la puta peninsula . Bueno , el tiempo de robar se ha acabado chavales .
Las armas volveran a las calles y la sangre volvera a manchar las paredes , tenerlo por seguro .

dimecres, 12 de desembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Sois unos cabrons de mierd.
Catalans asquerosos.

diumenge, 10 de febrer, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home