Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de novembre 24, 2009

Els "folrrats" i les MANILLES.

Avui al TN he vist dues imatges.

La primera era d´Euskadi on han detingut a uns integrants de SEGI i els treien de casa enmanillats i de matinada i els posaven en unes furgones de polícia que no tenien massa pinta de ser de gran "confort".

A l´altre he vist a uns islmistes jutjats a Madrid enmanillats i posats en una espècie d´urna de vidre.

Ara només espero que tots aquells que els i va saber tant de greu veure a l´Alvedra, al Muñoz al Prenafeta i companyia per la tele i els i va semblar tan vexatrori que uns pressumptes lladres de milions i milions d´euros sortissin enmnillats per la TV, donin la cara i defensin que els tambè pressumptes terrorristes islamistes o els pressumptes membres de SEGI no hagin d´anar enmanillats i que no sortin als mitjans.

Espero veure aquestes crítiques o sinò em pensarè que per alguns si vas cada dia al club de golf i tens la butxca plena, et mereixes que la justícia et tracti diferent. I no és això, no ?

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

No esperis cap resposta. Ja se sap de quin peu calcen!

dissabte, 28 de novembre, 2009

 
Blogger Unknown said...

Tú eres subnormal profundo. ¿cómo vas a comparar a unos estafadores con unos terroristas?? Pero bueno....eres un piojoso independentista...qué se puede esperar de t´??
Tu madre estará muy arrepentida de haberte parido.

dissabte, 06 de febrer, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home