Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de maig 15, 2006

Mitjans de comunicació segrestats o no...


No ho sé, potser és una percepció que només tinc jo però em sembla que els mitjans de comunicació catalans (la vanguardia, el periòdico,Rac 1, Catalunya Radio, COM...) estan silenciant d’una manera escandalosa les tesis del NO i només donen hores d’antena i fulls dels diaris, al partidaris del SI.

La cosa fa bastant pudor la veritat, de tota la vida em sabut en mans de qui estan els mitjans de comunicació del País però no estaria malament que els professionals que i treballen, demostrin una miqueta d`ètica professional i donin veu a totes les veus en aquest debat on ens juguem el futur de Catalunya per una generació o més.

Després als caps d’aquests mitjans, depenent dels resultats del referèndum,els tocarà corre i posar-se vermells de vergonya tal i com ja els i va passar amb la manifestació del dia 18 de Febrer que van intentar silenciar de manera vergonyant i després l´èxit els i va petar a les mans. S’ha de dir però que van fer una maniobra bastant lamentable que va ser donar una rellevància fins llavors inaudita a les dades de participació a la baixa que oferia la gent de CONTRASTANT i que mai de la vida havien estat tan comentades ni publicitades.

Doncs amb aquest panorama ens trobem i les possibilitats de desenllaç són dues, o el dia 18 hi ha un 10% de NO i els i donem la raó a aquest silenci o el NO treu uns resultats espectaculars i llavors tornaran les vergonyes, però no cal patir perquè per molt que facin el ridícul tots continuaran al seu lloc, germans de consellers inclosos.

Ara m’agradaria preguntar-vos, soc un paranoic i només tinc jo aquesta sensació o vosaltres també l’heu poguda constatar?

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Personalment el que no entenc és perquè ERC en general s'entesta en demanar un NO pel dia 18... q pensen aconseguir? creuen que així refaran l'estatut i en tindrem un de millor? Mentre les coses no canvïn trobo que el més sensat és votar pel Si.

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Blogger Jaume P said...

Permete'm que et contesti amb una referencia al meu blog:
http://jaumepl.blogspot.com/2006/05/els-mitjans-afns-esquerra.html

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Molt d´acord amb el teu article Jaume, a la gent d´esquerra o pròxima a ells (com el meu cas), només ens queda internet per veure reflexada la nostre opinió. Als mitjans tradicionals estem vetats.

Per cert ànims amb el blog que està molt bé.

Amic Saik, les coses no canvien pq si ni per art de màgia, si acceptem aquest estatut mutilat estarem quasi igual que ara durant 30 anys i llavors a Madrid sabran que podran tornar a retallar per on vulguin pq tornarem a dir SI com "borregos".

Cal tenir dignitat i fer potser un passet endarrera (quedar-nos 1 any més amb l´estatut del 79) per poder-ne fer d´aquí res 10 endavant.

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc, vigila una mica les faltes.

Pel que fa al contingut de l'article estic d'acord amb tu, només cal veure aquesta notícia de Busot (http://busot.blogspot.com/2006/05/el-nou-director-de-el-peridico-retira.html) o l'enquesta manipulada de La Vanguardia.

Salut!

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Agraeixo totes les correccions del món amb el tema faltes i demano disculpes per anticipat.

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Es bueno que muestre la mancheta de El Periódico de Catalunya. Me parece que el hermano del director trabaja en la Generalitat, como conseller.
Ese es un periódico potencialmente imparcial, donde no creo que se vaya a hacer una descarnada defensa de las tesis de Ciudadanos de Catalunya o del PPC. Estoy conjeturando.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

El PP ja té els seus mitjans de comunicació afins (COPE,RAZÓN,MUNDO,ANTENA 3...) o sigui que em sembla que molt no es poden queixar.

I els ciutadans de moment no son ningú pq no s´han presentat (ni ho farán) i per tant només son una dels milions de plataformes ciutadanes que hi ha.

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No ets cap paranoic. Caldrà que els líders d'Esquerra facin molta campanya. Caldrà també que tots i cadascun de nosaltres expliquem raonadament el perquè s'ha de votar NO a l'Estafatut. Penseu que potser serà la única explicació raonada que rebin en aquesta important campanya.


SALUT I NO A L'ESTAFATUT

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc Espasa y xavi_mad - La "dictadura de las pantallas de plasma" pueden imponer las ideas a las personas con una sutilidad espectacular. Además a esto hay que sumar la educación recibida en las escuelas.

Incluso, las televisiones pueden mantener que el 11-M está siendo maravillosamente instruido por el juez Del Olmo, cuando la realidad dista mucho... y esto ni en Antena3 se trata con la profusión que lo hace El Mundo.

¿Qué le va a costar inyectar a las televisiones la idea de que el nou estatut es bueno o conveniente para todos los españoles? Aunque sea una mentira o no, las televisiones coordinadas pueden aleccionar con eficacia a un país entero.

Internet se escapa aún al poder político.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

P.D. ¿Cuántos medios de comunicación reciben sumas escandalosas (en forma de subenciones o suscripciones) de la Generalitat para difundir el "credo" nacionalista?

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Potser escapant-me una mica del tema, em sembla una mica injusta l'acusació cap als professionals de la comunicació que insinues en aquest article. Per molta ètica que tinguin i per molt que intentin oferir un punt de vista objectiu, tots ells tenen caps que els retornen articles plens de correccions i canvis. Et penses que el pobre desgraciat que firma un article o que ofereix una noticia per ràdio o TV té la sort de no estar supervisat per ningú? Caps de redacció, directors d'informatius, etc. no són pas lliures ni independents tampoc. És millor Centrar-se en criticar les cadenes i els diaris, doncs els qui hi treballen també necessiten un sou per viure, els pots dir venuts si vols, però no més que un jugador de futbol que cobra per marcar gols en un equip que no és el seu, i si un dia li diuen que no en marqui cap, a més, s'haurà de fotre i fer cas al que li manen si no vol perdre la feina. És trist, però és així.

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Totalment d´acord amb el que dius, en aquest cas com en molts d´altres la culpa no és dels "currantes" sinó dels jefes de torn.

No era la meva intenció culpabilitzar al pobre reporter que curra 15 hores per rebre 4 duros al final de més.

El problema "son els germans de consellers" dirigint un diari que preten anar de independent i que lamentablament és el més llegit de Catalunya.

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

mar de blanques. Cierto es que los periodistas tienen que vivir de algo. Su situación es lamentable. Pero yo admiro a aquellos que dimiten y dejan el trabajo antes de mentir a sus clientes o ocultarles información. Son personas llenas de dignidad.


Un saludo cordial.

Rafael (Málaga)

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Aznar es va pensar que manipulant la informació a TVE1 com en el temps del franquisme ho tenia tot guanyat pel seu relleu triomfal el 14-M.
I vam viure tots plegats la revolta dels telèfons mòbils i vam provocar una desfeta històrica al PP i una bofetada monumental a Aznar.
Am l'Estatut és similar: es pensen que manipulant els mitjans tradicionals ténen el Sí assegurat.
I viurem la revolta iniciada a Internet i la fufetada a la classe política catalana serà fenomenal.
Com més manipulin els mitjans de comunicació tradicionals,millor: més revolta a la xarxa.
I la xarxa no és el futur sinó que ja és una realitat imparable a tots els països moderns.
Si guanya el Sí,haurà guanyat la tele.
Si guanya el NO,haurà guanyat Internet.

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si guanya el Sí,haurà guanyat la tele.
Si guanya el NO,haurà guanyat Internet.

Hay algo de cierto estas dos frases. Y sinceramente espero que gane el no por el bien de las libertades de los ciudadanos de Catalunya.

Sobre Aznar, no tengo claro si manipuló, lo que si tengo claro es que le intentaron manipular entre el 11-M y el 14-M. La traición a todo el país se perpetró durante esos días, una gran traición al sistema democrático español y, sin duda, una masacre. Esto cambió el sentido del voto y me temo que los complices no llevan carné del PP.

Aconsejo a quien quiera leerlo la lectura de los artícuclos sobre los enigmas del 11-M escritos por Luis del Pino en Libertad Digital. Hay muchos ciudadanos españoles que se han unido a él, en su blog, para resolver un caso que tiene visos de ser un golpe de estado.

Internet y los teléfonos mobiles fueron correas de transmisión de unos burdos manipuladores. Ahora internet puede ser un buen instrumento donde poner en común ideas y debatir sobre el nou estatut y los recortesde libertades que lleva aparejados.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

"para resolver un caso que tiene visos de ser un golpe de estado."

JOJOJOJOJ veo muertos por todos lados.

Amic anónimo, certament internet cada vega té més força però em sembla que a dia d´avui encara hi ha amplissims sectors de la societat (gent de més de 50 anys) que tenen un pes importantissim en les votacions que no tenen accés a internet.

Jo veig molt complicat que el NO pugui guanyar la veritat, pero com menys percentatges de si hi hagi més mort neixerà l´estatut.

Us atreviu a pronosticar?

SI: 57´5%
NO: 31%
BLANC:10%
NUL:1´5%

Participació: 47´5 %

dimarts, 16 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Yo me acuerdo de esos muertos. Y creo que es bueno honrar su memoria con la verdad. El juicio que se está celebrando en Madrid con pruebas falsas y/o manipuladas no respeta la memoria de esos muertos, ni a sus familiares, ni a los ciudadanos en general.
En cuanto a tu pronóstico me parece acertado, deberías trabajar en una empresa de sondeos, incluso tu pronóstico de participación lo comparto. A menos que los políticos calienten el ambiente y que desaparezcan los escandalos en la Generalitat, la participación será baja, tal como dices.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

P.D. Si atreveis a haceros preguntas, otro link: Artículos del 11-M

dimecres, 17 de maig, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home