Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de maig 13, 2006

Qui riu últim,riu millor

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

El temps ens donarà la raó. Ja hem comprovat de quin peu calça el PSC-PSOE. Hem de continuar treballant cap a la independència tot i les pedres que trobem pel camí.
Piju

dissabte, 13 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

De CiU se han dicho muchas cosas. Se dice de ellos que son uno traidores y unos mentirosos. Bueno, para mí son unos nacionalistas y unos oportunistas. Lo que les diferencia de ERC es que como no son abiertamente independentistas son más flexibles. El pacto al que han llegado con el presidente es para quedar bien ante sus votantes y como forjadores del nou Estatut ante la historia. Otra cosa es que realmente lo hayan conseguido, porque el empresariado catalán cuando lea el nou estatut no les va a hacer gracia. El estatut es intervencionista. Eso creo.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

dissabte, 13 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Els empresaris catalans estan contentissims amb aquest estatut de rebaixes. Han aconseguit que no es mogui res,que tot segueixi igual...

Ja veure com les donancions anònimes a CIU creixeran i molt el propers anys per pagar als suposats nacionalistes els serveis prestats. Sempre és el mateix...

diumenge, 14 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No. Marc, Creo que el nou estatut impone una serie de regulaciones que en el resto de España no hay y eso incluso puede impedir la llegada de inversiones desde fuera de Catalunya.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

diumenge, 14 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Mira, amic anònim. Si les empreses no venen a Catalunya aniràn a Euskadi on sí tenen un estatut com deu mana i on el govern basc té capacitat de pujar i baixar certs tributs impositius que afavoreixen l'establiment de les empreses. Per culpa d'aquest estatut absurd, els catalans no ho podem fer.

Aquest estatut és tan intervencionita com l'anterior...perque és exactament igual. Amic meu, deixa de llegir l'ABC.

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si aquest Estatut és intervencionista és per contrarrrestar l'intervencionisme de l'Estat en les competències autonòmiques. Rafael, ets un demagog, nano. Només veus una part de la història. Catalunya et desmentirà ben aviat (el 2014 fotem el camp, ja t'ho dic ara). A tu t'importaria gaire si continuéssim a Espanya o no? Jo no sóc qui per dir-vos als andalusos el que heu de fer, només faltaria. Si jo em passés el dia opinant dels malaguenys, saps què em dirien a ca teua?: "Ocúpese de su casa, polako de mierda". Fuig, home, fuig. Tant de bo puguem fundar un nou Estat sobirà ben aviat. I per mi no pateixis, tan amics com sempre.

Pere el Cerimoniòs que També Perd l'Oremus

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Ahir anava a escriur un misstage molt similar per l´amic Rafael.

No puc entendre aquesta obsessió amb Catalunya, a mi el que passa a Màlaga o Astuires m´és totalment indiferent, si Galicia es vol independitzar d´Espanya perfecte, que facin el que vulgui.

Potser per aixó som nacions diferents, no?

dilluns, 15 de maig, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home