Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de maig 11, 2006

Quan pitjor és millor

Sembla mentida que ni la socionvergència ni la caverna de Madrid s’hagin adonat que com més ataquin a ERC de manera fratricida i amb arguments més aviat pobres, més vots van recollint dels electors els independentistes.

Després de les crítiques casolanes que es fonamentaven en !!!!aspectes positius!!!! tals com podien ser l’assemblearisme o mantenir la dignitat nacional votant NO a l’estatut, ara sembla que les crítiques brutals han arribat a Madrid. Ja sé que no és cap novetat, però les últimes setmanes semblava que la caverna havia girat la vista cap a Euskadi i la treva d´ETA.

Avui l´ABC ha acusat a Vendrell d’haver posat dues bombes, la cosa ja comença a ser molt i molt grossa, s’acusa a un membre del govern de Catalunya sense proves massa sòlides de ser un terrorista.

Ara veurem com es reacciona des de Catalunya, hi ha dues possibilitats. Poden apuntar-se al linxament i pujar un esglaó més la seva ofensiva i posar-se a acusar a Vendrell de terrorista o asseure’s una miqueta i reflexionar perquè com la història indica, com més s’intenta linxar a ERC, millors resultats treu.

VOTEM NO A L’ESTATUT DE LA VERGONYA

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

CATALUÑA NO ES ESPAÑA... ES UNA PARTE DE ESPAÑA!!! JA JA JA

dijous, 11 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Crec que ja no es preocuparan gaire més per al Xavier Vendrell, ja que ha estat un dels consellers més efímers de la història de Catalunya.

Bé, ja tenim desenllaç a la crisi: ERC, el partit que va fer possible l'actual govern i que va fer president Maragall, ha estat expulsat de mala manera.

Estic d'acord, Marc, en que, quan més s'acorrala ERC, més es creix. I l'expulsió del govern l'única cosa que fa és calentar encara més la seva gent. Això beneficiarà el 'no' a l'estatut (és inevitable que es barregin les coses) i podria provocar (ja ho veurem) un nou creixement electoral del partit de cara a la tardor.

Però fer fora ERC d'aquesta manera sembla portar un missatge de fons: el PSC sap que si trenca ponts amb ells serà molt difícil reeditar el tripartit a la tardor. És això el que volen? Tenen ja en el cap un pacte amb CiU? Pensar sublimar la vergonya amb un pacte amb els seus enemics històrics per sedar Catalunya 25 anys més?

dijous, 11 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

El futur del propers anys sembla ara força clar. El psc no pot o no vol desfer-se del PSOE. Fa cas de les ordres rebudes des de Madrit i opta per la sociovergència...ERC segueix com a potencial alternativa a tots aquests botiflers i vividors i ho fa amb el missatge independentista molt més clar. Un estatut mai no ens portarà la llibertat que ens cal i qui en tenia dubtes després de tot el que ha passat, si no és un babau, se n'adona amb relativa facilitat. Menyspreen ERC i a la població catalana amb un tracte arrogant i ple de supèrbia. De moment ERC s'hi manté ferma i és probable que el seu creixement electoral comenci a no dependre només del jovent.

Només una cosa em comença a preocupar en el moviment independentista i és la manca d'uns mitjans de comunicació "amics". Però tot arribarà, l'increment de la massa social necessàriament ens ha de portar bones noticies.

Salut.

dijous, 11 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si, una de les coses bones que amb tota seguretat portarà aquest merder és un escorament de ERC cap a postures molt més sobiranistes.

De fet el Carod ja ho ha deixat caure avui tot dien que el referendum serà quelcom més que un SI o un NO.

divendres, 12 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Salutacions, company

Catalunya no pot estar pendent de quin serà el moment ideal per anar plantejant alçes de les quotes de poder segons el vent que bufi de Moncloa.

Els espanyols teníen l'última oportunitat de guanyar-se una mica els catalans tot reconeixent-los com el que som -una nació- i obrint-los les expectatives de futur -finançament sobirà i competències amb pes-.

Ells ho han rebutjat, no sé si conscient o inconscientment. Els catalans, ara mateix, no tenim altra sortida que negar-nos a la retallada del nostre futur. NO A L'ESTAFATUT!

divendres, 12 de maig, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo penso que el titular del punt ho diu paractiament tot:ERC fa del referèndum un plebiscit contra la subordinació de Catalunya a Espanya.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=1878761

Potser d´una mala notícia com son les retallades de l´estatut podem obrir un nou horitzó.

divendres, 12 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »

dilluns, 29 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Enjoyed a lot! adderall

dimarts, 24 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home