Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de maig 14, 2006

Arcadio Espada content amb les retallades

Tot visitant el blog contra l´estafatut m´he trobat aquest VÍDEO
que no pot fer més que desanimar-nos una mica.

Us poso en antecedents, en el vídeo es veu un acte del partit “fantasma” Ciutadans de Catalunya , que de moment no ha fet pas intenció de presentar-se a les eleccions de la tardor congratulan-se (en boca de l´Arcadio Espada) de les retallades que ha sofert l´estatut i posant-se medalles per aquest fet.

Sabeu que és el més aterrant d’aquesta situació, doncs que em sembla que tenen raó, aquesta plataforma va aparèixer en ple procés de debat estatutari, els mitjans de comunicació els i van donar una “cancha” inaudita i ells van anar fent feina per aconseguir laminar l´estatut.

El meu pronòstic de cara el futur? Doncs que aquesta gent tornarà a la tomba perquè ja han fet la feina i es reincorporan a l`òrbita popular o socialista, ells els i han fet la feina bruta a Catalunya (amb l´ajuda inestimable dels mitjans socioconvergents) i ara ja poden passar per casa a cobrar pels serveis prestats.

Canviant de tema, no us estigueu de visitar
la pàgina de la campanya DIGUEM NO i d’adherir-vos tot deixant les vostres dades. A més hi ha un recull de blogs anti-estatutaris d’allò més recomanable.


DIGUEM NO A L´ESTATUT DE LA MONCLOA

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Són els tontos útils de l'espanyolisme carca representat pel PP i el PSC-PSOE.

SALUT I NO A L'ESTAFATUT

dilluns, 15 de maig, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Ciutadans de Catalunya no es todavía un partido político. Pero en el poco tiempo ha existido, ha dicho muchas cosas de sentido común y ha defendido con valor la concordia y el derecho de los ciudadanos.

Isaac Garcia

Además eso que usted llama "tontos útils" pueden formar un partido para toda España.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

dilluns, 15 de maig, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home