Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de febrer 08, 2006

CUATRO: la cadena més tendenciosa

Ja fa algun temps que s’ha posat en marxa aquesta cadena i la veritat és que els resultats tan de audiència, de continguts i línea “editorial” no poden ser més negatius.
Com que no sóc cap expert en televisió, no analitzaré els programes d’aquesta cadena però jo no li trobo la gràcia a cap d’ells, tots van molt de modernets i “fashions” però segurament és que jo ja estic molt antiquat.
El que no té nom i és d’una poca vergonya antològica és la línea “editorial” que tenen tan els telenotícies del Gabilondo com el programa nocturn de la Eva Hache. Són purament propaganda del PSOE, sembla directament que els guionistes dels dos programes estiguin asseguts a Ferraz i la veritat si aquest és el camí que han d´agafar la nova fornada de televisions que ens arriba ja podem plegar.

Si aquesta cadena estigués en mans de la dreta Espanyola i fessin la mateixa campanya pro-PP que Cuatro fa a favor del PSOE, tot Catalunya hauria posat el crit al cel i amb tota la raó del món, el que no podem tolerar és que passi sense criticar allò que és totalment criticable en un mitjà de comunicació.

Si CUATRO és tendenciosa, poc objectiva, partidista i a més no se n’amaga cal criticar-la amb totes les forces. Ni a Antena 3 es fa una campanya a favor del PP tan brutal com la que fa Cuatro a favor del PSOE.

Jo ja fa temps que vaig tenir clar que els “problemes” que tenim els Catalans amb els Espanyols, no té massa a veure en si ells són de dretes o esquerres sinó en el simple fet de que ells són Espanyols i nosaltres Catalans. Som massa diferents per arribar-nos a entendre mai completament i això sempre provocarà tensions com les que s’han vist aquests últims mesos.


Espero que ningú em malinterpreti, jo prefereixo la esquerra Espanyola (milions de vegades) a la dreta, però el que em rebela és veure com des de Catalunya sempre riem les gràcies al PSOE i aquests a la mínima oportunitat que tenen ens donen pel...

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

que Cuatro sigui una cadena subsidiària del psoe ja era d'esperar... Gabilondo ha de ser l'homa fort als mèdia per a contrarrestar la innundació de la dreta copera. El propi criteri s'ha de crear a partir de la confrontació d'idees. No em sembla malament que es vegi tan clar qui és qui i a qui defensa.És pitjor el proselitisme amagat, ja sabeu, els llops amb pell d'ovella.

dijous, 09 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Very nice site! pontiac sunfire Utah man wins the powerball buy bontril Tenex chair mats Free nokia key press ring tones slots patanol Ford dealer in sarasota-bradenton 2003 honda accord ex v6 buspirone men who wear a bra message boards online pharmacies Evercare pet hair remover rollers e-bay Small business insurance pool live poker payment online Best deal for levitra Spam blocker service Online masters

dimecres, 25 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home