Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de febrer 06, 2006

Enquesta qüestionable... i molt

Que la Vanguardia és el diari del poder per excel·lència és un fet consumat i claríssim, la seva línea editorial es centra en donar peixet als que manen per no perdre posicions,no fer enfadar a ningú i que tot segueixi al seu lloc pel bé de la classe empresarial Catalana.

Avui han publicat una enquesta que perdoneu que us ho digui, no se la creu ningú. Hi ha dos punts que clarament no encaixen amb el que està passant realment a la societat Catalana.

Per començar em sembla que és clar que hi ha un gruix de ciutadans de Catalunya que no els i agrada el pacte que han signat CIU i el PSOE (alguns per pobre,altres per massa ambiciós) i per tant em sembla molt i molt sospitós que només un 12 % de Catalans diguessin No arribat el dia de votar en referèndum.

Si el PP i ERC fan campanya pel No els seus electors sumen més del 30 % de la societat Catalana i si això sumem el profund descontent de molts convergents (ho tractaré en breu) queda clar que la xifra de gent contraria a l’estatut serà àmpliament superior a un 12 %, de fet al referèndum Europeu el % de Nos va ser de més de un 30% i això que ICV té menys parròquia que el PP a Catalunya.

L’altre dada que no té ni cap ni peus és la que ens diu que només un 12 % dels votants de ERC està en contra de l’estatut, recentment ha quedat clar que tan militància com dirigents de ERC estan a favor de votar NO al text, per tant i si tenim amb compte que les bases del partit són un clar reflex dels votants no es poden agafar per enlloc les dades ofertes.

Anem-nos preparant perquè l’oasi català agafarà el seu màxim esplendor d’aquí als propers dies i mesos, el pacte de l’estatutet passarà a ser el pacte de l´estatutàs, la campanya de PSC,CIU,ICV serà brutal per intentar defensar el que molts d´ells en el fons saben que és indefensable.

Segurament perdrem la “batalla” i ens haurem de menjar l’estatut però el que no podem fer és rendir-nos abans d’hora.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja sé que en aquest tema sóc més aviat pessimista, però m'hi jugo un pèsol que si ERC troba la més mínima excusa, demanarà el sí.

És una sensació, eh?, però em sembla que els pesen més les banyes que la rebaixa...

dimarts, 07 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Ja fa molt temps que les punyalades entre CIU i ERC van que volen però em sembla que aquesta vegada els convergents l´han cagat una mica massa.

Els d´ERC segur que están molt cabrejats pq no han tingut foto però em sembla que tb hi ha molt de dignitat a dir NO a un estatutet en tota regla.

No dubtis que si els de ERC tb es venen, rajaré més d´ells que de CIU+ICV+PSC junts.

dimarts, 07 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

What a great site
» »

dilluns, 21 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Enjoyed a lot! »

dissabte, 03 de febrer, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home