Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de desembre 30, 2007

Junts l´acabarem portant.




Estic quasi segur que en menys temps del que ens pensem veurem a Catalunya competint a nivell internacional en un bon grapat d´esports.

Del partit d´avui, el millor ha estat i de molt, l´àmbient de la graderia.

8 Comments:

Blogger Jobove - Reus said...

menys futbol, i mes cultura !!!

diumenge, 30 de desembre, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Home, Te la Mà, no són coses incompatibles. Es pot caminar i mastegar xiclet alhora.

dilluns, 31 de desembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

M'agradaria tenir el teu optimisme!

Bon any!

dimarts, 01 de gener, 2008

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

Que Déu t'escolti Pol.
Jo de vegades ho penso. No entenc com els catalans poden senzillament empassar-se plàcidament que un grapat de castellans a Madrid ens prohibeixin de tenir allò que volem tenir, com per exemple el codi .ct per internet, o els escàndols de la Renfe, Aena, etc etc etc.
I penso, d'aquí a 10 anys, l'any 2018, Catalunya continuarà sent una comunidaz autonoma? Quin fàstic. I aleshores llegeixo el que ha dit en Muntilla, que amb l'agència tributària estem fent estat. Fa 15 anys es parlava de 'fer país'. Ara es parla de 'fer estat', però hem avançat una mica? res de res. Està clar que necessitem una nova generació de polítics. Amb aquests polítics de pa sucat amb oli no anirem enlloc. Els polítics ens estan enganyant. Molta planta i poc raïm. El PRESIDENT de Catalunya als catalans ens pot donar la sensació de que som un país de debò, però és un ninot de cartró. L'agència tributària ens pot donar la idea que les coses van per bon camí, però és un decorat d'una agència tributària, no pas una agència de debò. I així els catalans anem fent. Enganyats. Per que aquí a Europa el President de Catalunya no és ningú. I l'agència tributària no existeix. Aquí a Europa només existeixen els estats de debò. ELS ESTATS INDEPENDENTS. Amb les seves institucions de debò, les ambaixades, els presidents, amb poder real. No pas ninots sense poder com el nostre SENYOR PRESIDENT. Però tinc esperança que la propera tongada de polítics serà de millor categoria que la que tenim avui dia. I que a Catalunya hi haurà més unanimitat de que si continuem així acabarem com Itàlia o Grècia, països que no pinten res, on no es crea res, països que només serveixen per anar a prendre el sol després d'haver treballat de valent allà on hi ha els calers i la feina de debò. Londres, Paris, Amsterdam, Madrid. Allà on les coses es fan i es desfan.

dissabte, 05 de gener, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

té la mà maria- el futbol és un esport i els esports com a tal no penso que siguin pas dolents. T´ajuden a superar-te, a estar bè fisicament, a treballar en equip a tenir una certa auto disciplina...

Una altre cosa és que sigui indignant els sous que guanyen les estrelles, ara, això també passa amb certs artistes, escriptors o músics que fan cultura i són multimilionaris.

Joan- Jo penso que poc a poc s´estant veient resultats en el tema de les seleccions catalanes tot i que siguin en esports menors i no tant menors com l´hockey.

Miquel- Jo més que canviar polítics el que penso és que cal arribar a la gent pq els polítics no són més que un reflex de la societat.

Podem canviar al Montilla, al Carod i al Mas però si no aconseguim que sigui més del 15% la gent independentista convençauda esterem sempre al mateix lloc.

Cal anar poc a poc fent que l´opiniò pública sigui més sobiranista i em sembla que s´està aconseguint i un bon exemple és CIU que ja parla tot i que timidament del dret a decidir.

O fins i tot el Montilla diu que "es fa estat" amb l´agència tributaria catalana, potser és mentida però ja és un pas que algú del PSC parli en aquests termes.

diumenge, 06 de gener, 2008

 
Anonymous Anònim said...

VISCA CATALUNYA LLIURE //// .
MARC-SABATES.COM

dissabte, 12 de gener, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Espanya de merda + aznar fora de Catalunya ////.
MARC-SABATES.COM
LLUIS COMPANYS+
JOSEP SUNYOL +
FUSIMANA SABATES+
CATALUNYA SOM UNA NACIO !

dissabte, 12 de gener, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Catalunya no és Espanya ni ho serà mai !
Seria sempre amb Oleguer.
MARC-SABATES.COM
BARCELONA
NACIO CATALANA //// .

dijous, 17 de gener, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home