Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, d’abril 11, 2006

Sense comentaris

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola, soc d´Argentina i m´agrada tot el que tingui que veure no només amb el catalanisme si no que a més vull la llibertat de Catalunya lluire! Faig de professor de català al Casal de Catalunya de Santa Fe, Argentina, i a més soc encarregat de difondre tots els aspectes de la cultura catalana en aquet indret del mon.
Una abraçada bem forta i continuaré visitant el teu blog. Si t´interesa tinc un blog del Casal que m´agradaria que ho facis conéixer al teu www.catalunyacatalana.blogspot.com
Fins ara, visca Catalunya, Catalunya lluire ja!

dijous, 13 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hola, Martín! Tens família o avantpassats catalans, potser?

Té bona salut el Casal de Catalunya de Santa Fe? Els fills o néts dels emigrants i exiliats catalans, mantenen la llengua i l'interès pel que passa a Catalunya?

Salutacions

dijous, 13 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

¡Viva España!

diumenge, 16 d’abril, 2006

 
Blogger Martín Nazareno Rueda said...

A l´Argentina som mes o menys uns 19 Casals i Centres català. Nosaltres som el mes nous de tots. No nomes interes per la llengua i la cultura, sino que en cada reunió que es fa viu l´esperit català (la rauxa i el seny) aleshores, quedeu-vos tranquils que nosaltres som molts bon representatnts de la cultura catalana i fem moltes coses per fer-les conèixer encara que moltes vegades a Catalunya no sabeu-ne res. Una abraçada bem forta i escriu quan vulguis.

dilluns, 17 d’abril, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home