Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, d’abril 04, 2006

Cal posicionar-nos JA !!

CIU, ICV,PP i PSC-PSOE ja han començat a fer campanya per defensar les seves posicions al referèndum de l’estatut, per contra ERC, Òmnium cultural, la plataforma pel dret a decidir... (o sigui el sobiranisme català) estan esperant no se sap que per donar a conèixer quin vot defensaran al plebiscit.



En política no hi ha miracles i el PSOE no cediràres més, per tant millor que no perdem pistonada i el sobiranisme posi d’una vegada per totes la seva postura sobre la taula perquè el 18 de juny està aquí mateix i per tant, no hi ha temps per perdre.

6 Comments:

Blogger Adrià Vallès said...

Tens tota la raó del mon.

dimarts, 04 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

D'acord amb tu. I felicitats pel blog. La secció de lectura, molt interessant!
si vol posar un enllaç al meu web, es aquest:

www.guinarda.com

(ja ens hem "vist" per naciodigital....)

dimarts, 04 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Després d'una trajectòria coherent,
ERC està jugant a la puta i la Ramoneta, no se sap exactament perquè. Està donant una imatge de cagadubtes.
Després d'un No molt ben parit al Congrés, es planteja l'abstenció al
Senat, el Sí crític al referèndum, etc. Que collons és això?
Si l'Estarlux és una merda al Congrés, ho és també al Senat.
Que el bloquegin!
Val més interceptar-lo que viure
hipotecat 30 anys més. I a canvi de no res.

President Melabufa
www.presidentmelabufa.blogspot.com

dimecres, 05 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hi ha molta gent esperant veure què decideix ERC (i institucions com Òmnium) per decidir quin serà el seu vot, o sigui que espero que no triguin gaire en pronunciar-se.

Jo la gent que conec d'ERC està pel 'no', així que no sé què passaria si, al final, la direcció del partit imposés una altra cosa.

Personalment, podria calibrar la possibilitat d'un vot en blanc, però les altres opcions crec que no les puc considerar.

- El sí ja el descarto. El que han fet amb el text del 30 de setembre és una vergonya i no penso contribuir a legitimar aquesta carniceria.

- Vot nul, tampoc. El trobo antisistema, freaky i no servirà per res.

- Abstenció, tampoc. No vull donar aliment a tots aquells que porten mesos dient que l'estatut ha estat un invent dels polítics, que no interessa als ciutadans i que no té res a veure amb els problemes quotidians dels catalans. Vull participar en el referèndum per demostrar que el tema m'importa i molt.

divendres, 07 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Very nice site! Allergies and chest congestion losing weight on depakote http://www.focus-toric-contact-lens.info Pornstars kiki Car entertainment all in one dvd navigation stereo Botox breast enlargements breast implant safe cosmetic Disadvantages to pain relief during labour Cheap intl calls html topamax the lancet Explorer.exe cpu usage topamax topiramate online consultation craps efectos secundarios de topamax Ejemplo de propecia de servicies Baccarat style vegas kayla handbags Cellulitis eye tabletki topamax uk dresses Florida+commercial+insurance+companies

dijous, 01 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! protonix and recall Fat girl sex movie http://www.arrythmia-lipitor.info/ritalin-drug.html free big boobs upskirting pics Ais insurance Amateurs moms window air conditioner Wome3n with huge breasts Big tits and deep throat Blonde pussys Transexual pornstar wireless surveillance cameras cheap security cameras yourcontactlens.info

dissabte, 03 de febrer, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home