Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, d’abril 05, 2006

La plataforma pel dret a decidir ha parlat

En un recent comunicat, la plataforma pel dret a decidir (aquella que va treure 500.000 persones al carrer) a deixat molt clara la seva postura sobre l’estatut:

- D’aquest posicionament majoritari, se’n desprèn clarament que la Plataforma pel Dret de Decidir no validarà mitjançant el sí l’estatut proposat i que, sigui quin sigui el resultat del referèndum, el marc autonòmic resultant restarà depassat per les aspiracions sobiranistes d’una gran part de la nostra societat. Caldrà emplaçar-nos, doncs, a continuar la mobilització social iniciada el 18 de febrer cap a un futur escenari d’autodeterminació que respecti plenament les decisions del nostre poble.

Queda clar doncs, que els sobiranistes d’aquest País estan clarament en contra del pacte Mas-ZP ja que no ha respectat la voluntat del poble català i s’han rigut a la nostre cara. És per això que trobo imprescindible que els independentistes arribem units al dia del referèndum i tots agafem la papereta amb la mateixa opció.

Estem davant d’un moment on la dignitat del nostre poble està en joc per que si acceptem una vegada les retallades a Madrid en prendran bona i ens “fotran” el número una vegada i un altre.

Ara no és com al 79 on era millor un estatut de regional que el Franquisme, ara el poble ha parlat i cal respectar la seva opinió.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Per mi, caldria fer campanya pel vot NUL, es a dir transformar el referendum de l'estatuet pel de la independència.

heu vist www.votaindependencia.org ?

divendres, 07 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Malauradament, La Plataforma no s'ha mullat. Dir que recolza el No, el Nul i el vot en blanc és no dir res. I això serà un campi qui pugui.
Després del 18-F, La Plataforma s'havia convertit en un referent.
Jo mateix, partidari del NO, hauria canviat el vot en pro de la unitat.
En Carretero i la Federació Pirinenca d'ERC demanen el NO. Però ERC "no sabe, no contesta". Jo segueixo pel NO però davant d'aquesta indefinició que ens durà a la dispersió, ergo, la derrota, igual agafo el carro i me'n vaig
al Canigó a cascar-me-la vilment.
Fotem cagar! Amb tanta estratègia
acabem perdent de vista l'objectiu!

Pasqual Melabufa, President

http://presidentmelabufa.blogspot.com

diumenge, 23 d’abril, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home