Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, d’abril 21, 2006

Aquest Sant Jordi posem l’estelada al balcó.


Com que ja fa temps que he perdut la fe que aquí Catalunya es faci com a altres països del mon i la gent demostri des de els balcons de casa seva els seu patriotisme, a veure si com a mínim ho podem aconseguir ni que sigui per un dia.

La meva proposta i la de molts altres independentistes es basa en un acte tan senzill com penjar una estelada al balcó de les nostres cases en un dia tan assenyalat com el de Sant Jordi, i així aconseguirem que els nostres pobles i ciutats llueixin més que mai tot omplint-les de catalanitat i independentisme.

Sempre he pensat que aquests petits detalls que no costen res a qui els fa, en moltes ocasions poden ajudar més que centenars de campanyes institucionals a favor del nostre País per tal de fer adonar a molts nouvinguts (o no tant) que no estan vivint a Espanya (ja sé que legalment si que viuen a Espanya) sinó a un lloc completament diferent on molta gent no està d’acord amb l’estatus polític que tenim.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo ja fa alguns anys que ho faig. Cada any, la penjo l'11 de setembre i el 23 d'abril. I observo que no sóc pas l'únic, i que en els darrers temps les estelades han augmentat sensiblement (fins i tot a una ciutat aparentment tan indiferent i 'moderna' com Barcelona).

divendres, 21 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

acabo de penjar la meva estelada-radical, una mica sucarrimada de tantes bregues on ha estat.

Pero la he penjat al reves, amb l'estrella roja cap avall, com a simbol d'anarkia de cap on anem.


l'eixample esquerra...

diumenge, 23 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Very nice site! »

dimecres, 21 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Very nice site! S phentermine ionamin premier faucet buttons Management schools ranking Come as you are sex toys http://www.prescription-drugs-9.info/executive-director-utah-board-of-pharmacy.html 5 camera casio digital ex mp s500 Law and order games

dimecres, 28 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

tydthythhtnyty

dilluns, 21 de maig, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home