Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de març 16, 2006

Massa familiars

Quan es va començar a formar el tripartit ja em fa fer una mica de mala espina que el “tete” del Maragall i l´Apel.les Carod ocupessin llocs de responsabilitat al governa ja que a mi aquests amiguismes mai m’han acabat de fer el pes per dos motius molt clars: a la vista de la societat queden lletjos i son difícils d’explicar i a més, ningú es creu que aquell lloc ocupat pel familiar de torn, no pugui estar cobert per una persona més formada i que encaixaria millor en aquell lloc en concret.

Ara la cosa s’ha ampliat amb el cas de la dona del Conseller Primer, que consti que segurament aquesta senyora té un gran currículum i és una entesa en el tema del qual se li va demanar l’informe, però en tots aquests temes s’ha de ser molt curós i penso que no és necessari aixecar possibles suspicàcies. A més, no crec que a la senyora del Bargalló tingui problemes per arribar a final de mes i per tant, per imatge, es podria abstenir de fer aquesta feina en concret.

I que consti que no soc conscient que aquest “amiguisme” i “familiarisme” és un mal endèmic i no exclusiu del govern actual però si es pretén ser bandera de les mans netes cal cuidar al màxim aquest detalls ja que son fàcilment malinterpretables i més per una oposició que està a la que salta i que no en deixa passar una per intentar desestabilitzar al govern.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Doncs jo això no ho veig així, Marc. Sempre he pensat que un bon professional no pot estar mai vetat en una feina pel simple fet que sigui parent de qui el contracta. El contrari, vetar-lo simplement perquè és parent, sí que és discriminatori, no? És que ha d'estar prohibit que un govern, eventualment, pugui donar una feina a algú de la seva família? Plantejar això em semblaria una discriminació, no de sexe ni de raça, sinó de parentiu.

I en el cas de la dona de Bargalló em sembla que s'ha exagerat molt. Parlem d'una professional d'alt nivell que, atenció, anys enrere va prestar els seus serveis a l'administació de CiU! I també a les del PSOE i fins i tot el PP! A més, es tracta d'una feineta valorada en només 1.600 euros! Sincerament, crec que el tema s'ha sobredimensionat i que CiU i PP han fet molta demagògia.

Sé que això de contractar un parent pot fer mal als ulls, però crec que n'hem fet un gra massa.

dijous, 16 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si si, ja he dit jo que no es cap delicte i que la oposició ha tret els punyals per treure´n partit però no ho se... l´enxufisme mai m´ha agradat gens i em fa mal als ulls.

Segur la que Sr Bargalló en sap molt del tema i com tu has dit no era la feina de la seva vida i per tant, penso que s´han d´evitar riscos inecessaris i donar munició fàcil a la oposició.

Aquests em sembla que son els errors que CIU no cometia (ho sabien com fer pq no trascendissin) i per això van esatar tans anys al poder.

dijous, 16 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

la dreta sempre sap manejar molt millor les coses que l'esquerra.és una llàstima i però és aixi.
Per això vem perdre una guerra i vem estar 40 anys sota una dictadura.
Coinicdeixo amb el Marc en la qüestió que s'ha posat massa en safata a l'oposicio pq aquesta pugui criticar.Crec que això es "inmaduresa" política, però tb coincideixo amb tu Jordiet que no s'ha de vetar mai ningu pel seu parentiu en res però s0ha de saber portar millor

dijous, 16 de març, 2006

 
Blogger vilapou said...

També estic d'acord en què una persona és vàlida segons la seva feina i prou, però començar-ho a acceptar i predicar a partir d'ara és una mica delicat. O es mira enrera i es reconeix la vàlua de tothom o millor començar-ho a partir d'un moment amb coneixement públic. (Encara que les feines "només" siguin de 1.600 eur)

dijous, 16 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No fotem demagògia barata, com el PUIG, que té els collons de demanar la dimissió del Bargalló, quan el, en la seva epoca de conseller, va enxufar a la Generalitat, les seves dos ex-dones i tots els seus parents propers, politics i llunyans.

Les persones intel.ligents, saven discernir, la demgògia barata del nepotisme.

dijous, 16 de març, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo ja vaig dir que tot i ser una pràctica extesa i habitual a mi mai m´ha agradat, per tant la criticaré la fagi qui la fagi.

divendres, 17 de març, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Excellent, love it! » » »

dimecres, 25 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home