Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de febrer 12, 2006

Moltes gràcies a tots i totes

No fa ni una semana que he obert aquest blog i ja son 1.000 les persones que han passat per aquí. La veritat és que estic molt i molt sorprés per la resposta que ha tingut la gent.

Us animo a que seguiu llegint,deixant els vostres comentaris,participant a les enquestes,criticant... i així entre tots aconseguirem fer una pàgina molt més dinàmica i interactiva.

Com a regal d´aniversari i si els "contactes" no em fallen, la semana vinent intentaré penjar una entrevista amb un membre destacat de ERC i amb un dels principals organitzadors de la manifestació del dia 18.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquest blog val molt la pena!!! i es nota que l'autor està implicat en les coses que pases a catalunya i als temes que afecten als catalans!!! segueix aixi Marc!!!!

diumenge, 12 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Fa dos o tres dies que l'he descobert i ja m'he enganxat... Només espero que no apareixin per aquí els típics 'rebenta-fòrums' espanyolistes que donen voltes per internet fent el 'hooligan'.

Felicitats i endavant!

dimarts, 14 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Gràcies als 2!!!!!!

Els rebenta forums si apareixen són facils de fer fora, es posa un filtre als comentaris i llestos. Estem protegits contra aquests eventuals "atacs".

dimarts, 14 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Looking for information and found it at this great site...
» » »

dissabte, 12 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Where did you find it? Interesting read » »

dimarts, 06 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Looking for information and found it at this great site... » » »

dijous, 26 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home