Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de febrer 12, 2006

autodetermiNACIÓ

Més de 5.000 persones s’han manifestat aquesta tarda pels carrers de Barcelona sota el lema: Prou estatuts! Som una nació, autodeterminació. La manifestació, que ha transcorregut en un ambient festiu i reivindicatiu, ha acabat a la Plaça del rei amb el parlament de la Campanya, la lectura del manifest i l’actuació de Feliu Ventura.

A dos quarts de vuit del vespre començava la manifestació de la Campanya Unitària per l’Autodeterminació. Més de 5.000 persones han exigit l’autodeterminació com a única via possible davant les reformes estatutàries que maquillen l’estat postfranquista espanyol. Des de la Campanya volem remarcar la nostra oposició a les reformes estatutàries ja que no reconeixen la territorialitat dels Països Catalans ni el seu dret a decidir lliurement el seu futur. Per això reclamem un procés popular, constituent i democràtic que permeti trancar amb els marcs legals imposats pels estats espanyol i francès.

http://www.autodeterminacio.net/

La veritat és que jo esperaba una miqueta més de gent, unes 10.000 persones o així però 5.000 no están gens malament. Avui s´ha demostrat que quan les coses es fan bé, amb temps i amb una preperació correcte la Esquerra Independentista pot aconseguir movilitzar a un nombre cosdireable de persones.

Com a crítica haig de dir que ja fa uns dies vaig enviar un mail a la organització d´aquesta manifestació per veure si podia fer una entrevista a algun representant i em van respondre molt amablament que si, llàstima que encara esperi les respostes a les meves preguntes.

Però bé, avui és un dia per estar contents i per seguir treballant per la independéncia.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola,

He estat ara uns minuts mirant la "prensa amiga" de Libertad Digital i alguna altra, però no he vist que ens esmentin.

Potser estan desentrenats? O potser és que encara no li han trobat el qualificatiu just?

No em vull imaginar que se'ns hagin acollonit perquè, si no, imagina't que els passarà el proper 18! Ai, ai, no hi vull pensar...

Si és que són com les gallinetes i els conillets, que els veus créixer i després, quan te'ls menges, et fan pena.

diumenge, 12 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si, ja he vist que els mitjans Espanyols no s´han fet gaire ressó de la mani.

Esperem que el dia 18 encara i vagi molta més gent i no els i quedi més remei que publicar-ho.

diumenge, 12 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

jo hi seré

diumenge, 12 de febrer, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Ben fet Terrycabres, jo no i podré anar.PUTADA.

dilluns, 13 de febrer, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Best regards from NY!
»

diumenge, 03 de desembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home