Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, d’abril 25, 2006

Sembla que el vot nul agafa la iniciativa.

El que va començar com una petita però decidida i original proposta de la gent de Vota Lliure,Vota Independència poc a poc va agrupant més entitats al seu voltant i tot sembla indicar que ERC es sumarà a la iniciativa de demanar el vot nul al referèndum.

En les últimes setmanes, la plataforma pel dret a decidir (la organitzadora de la mani del 18-F) i la plataforma pel vot nul (de recent creació) han manifestat que participaran activament en la campanya per demanar als catalans i catalanes que votin NUL.

Hi haurà segur paperetes diferents,en algunes es demanarà la independència, en altres que som una nació, en altres potser només hi ha un dibuixet però en el fons tot/es estarem demanant el mateix que és el dret d’autodeterminació del nostre poble.

Soc conscient que molts sobiranistes no veuen clar aquesta opció i prefereixen el vot negatiu, de fet jo fins no fa massa no tenia massa clara aquesta opció del NUL per minoritària i perquè no ajudaria a que l’estatut no sortís endavant però el pas del temps m’ha fet veure que:

-Al contrari del que podia semblar, els votants e CIU,PSC,ICV semblen molt contents amb el pacte i votaran massivament que SI, per tant sembla clar que votem el que votem, l’estatut tirarà endavant.

-Cal aconseguir la màxima unitat possible dins l´independentisme i sembla que el NO està perdent adeptes cada dia que passa.

Per tot, cada dia que passa tinc més clar que el vot NUL és el més sensat però respectant totalment les altres sensibilitats tot i que només m’agradaria recordar als votants del NO que si darrera de la campanya mediàtica només hi ha el PP, corren el perill que l’espanyolisme s’apoderi del seu vot.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Doncs hauries de mirar l'enquesta del teu bloc, el NO arrasa. Jo no penso fer el paperina amb un vot nul. Jo votaré NO!

dimarts, 25 d’abril, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si això és veritat però si no hi ha ni res ni nigú darrera el NO, el vot se´l posarà al sarró el PP i això seria un desastre.

dimarts, 25 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

per votar nul millor anem a fer una costellada i aquí no ha passat res.Com ja he dit en un altre post anterior, segueixo sense entendre el problema de que el vot independentista del NO, s'ajunti amb el vot dels populars.Ja prou de fer-nos els màrtirs, per una vegada que podem utilitzar la dreta, que podem treure profit del seu vot,va i votarem el nul.Aquí el que passa és que el tema del estatut és molt interessant però sembla que és més important la imatge que s'acabi donant.Sempre és el mateix, i així no farem res.Si voleu podeu proposar que a la butlleta surti una ramificació del NO, una que posi que sóc "català,d'esquerres i per això rebutjo aquest estatut de mínims", i a l'altre"muchas gracias pero no"; així tothom podrà dormir tranquil .

dimecres, 26 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

s'ha de ser ruc per votar nul... estàs fent el mateix que votant SI. Per tant, vota SI directament i santes pasqües home... o és que tens por que surti que NO?

Si no t'agrada l'estatut vota que no, o en blanc, pero votar nul per no coincidir amb segons qui és lamentable i molt representatiu del nostre país.

tant costa d'entendre que no s'està votant cap partit polític sino senzillament responent una questio? Prou de monopolitzar opinions, caram!

dimecres, 26 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

http://diguemnoestatut.blocat.com/

dimecres, 26 d’abril, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo no monopolitzo opinions, només dono la meva.

Jo si voto NUL no ho voto pq ho fagi ERC (que encara ni ells saben que votaran) sinó pq m´oloro que ningú farà una campanya forta pel NO.

I quan dic una campanya potent em refereixo a una campanya amb presencia als mitjans de comunicació de masses i no a 4 actes amb 50 espectadors.

Si això no es fa així, el NO volguem o no, ens faci rabia o no, ens agradio o no, el capitalitzarà el PP i els nostres vots seran llegits igualets que els del PP.

I que consti que jo era un defensor del NO, pero tal i com pinten les coses, considero que votar NO és donar ales a "l´enemic" i més sabent que per molt que fem, sortirà que SI.

dimecres, 26 d’abril, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Very cool design! Useful information. Go on! Home surveillance system video wireless Mid range graphics cards Supplement naturally increase oxygen in cells

diumenge, 04 de març, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home