Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de juliol 13, 2008

Les llistes fantasmes del PP.

A les darreres eleccions municipals el PP va presentar al Principat 146 llistes fantasmes , això significa que van treure menys vots que gent anaven a les llistes electorals que van presentar.

No nomès contents amb això, també van aconseguir que en una vintena de llistes, les seves candidatures no treièssin ni un sol vot.

Quina vergonya de gent...

Altres curiositats que he recollit mentres feia aquest recompte:

- El PSC és de llarg darrera al PP, qui més llistes fantasmes presenta. No les he contades exactament però estaran per sobre la cinquantena.

- ERC i CIU són de llarg qui menys llistes fantasme han presentat. ERC no en té ni una, i CIU com a molt un parell o tres.

- A la Conca de Barberà, Osona, Pallars Jussà, Pla de l´Estany i Ribera d´Ebre, el PP no va treure ni un sol regidor.

- A Peralada, que és un poble amb més de 1600 habitants, el PP va presentar llista electoral i va treure 2 vots.

- Cornellà de Terri és un poble de més de 2000 habitants i el PP va treure 6 vots.

- Al Pallars Jussà ,si treiem la capital Tremp, el PP va presentar 5 llistes i entre totes va sumar 8 vots.

14 Comments:

Anonymous Anònim said...

Normal.

Cualquiera se presenta en esas comarcas, ejemplos de libertad, no te j... Si se entera alguien de que has votado al pp, ya puedes emigrar...

En cambio, en grandes ciudades y lugares más cosmopolitas (donde la gente viaja y viene gente de fuera de la comarca) el nacionalismo se esfuma como pompas de jabooooon...

En la Guipúzcoa más profunda, donde hubo siglos en que los habitantes de un valle no tenían contacto con los del valle de al lado, ocurre lo mismo.

Besos

dilluns, 14 de juliol, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

No t´equivoquis, el que passa als llocs on tu dius, no és que desapareixi el nacionalisme sinò que enlloc de ser nacionalistes catalans, gran part són nacionalistes Espanyols.

dilluns, 14 de juliol, 2008

 
Blogger Maria said...

Al meu poble, que és a la Ribera d'Ebre, fa anys que el PP no és presenta, i no crec que ningú hagi tingut que emigrar per ser del PP, només que no aconsegueixen fer llista.
Als pobles qui més qui menys se sap a qui es vota i mai ningú es fica en ningú per ser d'aquest partit o de l'altre,fins ara, en aquest moments estan naixent uns nacionalistes excloents que de veritat fan por. Són els d'aquests que perquè viuen en una ciutat i "viatgen"(en metro potser?), es creuen més cosmopolites i el que són realment és uns carques que no veuen més enllà del toro i de la gallina que porten a la seua bandera.

dimarts, 15 de juliol, 2008

 
Anonymous Anònim said...

No t'hauries d'estranyar tant pel cas de Peralada.

Investiga una mica i podràs comprovar que està dintre de la normalitat

dimarts, 15 de juliol, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Maria- Tota la raò.

Fèlix- Casos tant flagrants com els de Perelada jo no en coneixo més. Que en un poble de 300 habitants algú tregui 2 vots, mira, encara. Però que en un poble de quasi 2000 el PP tregui 2 vots, penso que es prou sorprenent.

Tu coneixes alguna altre vila on passi quelcom similar?

dimecres, 16 de juliol, 2008

 
Blogger Henry The VIII said...

Benvolgut senyor Pol,

I per a més INRI aquells dos vots segur que devien ser de persones que es presentaven a les eleccions. Amb lo lleig que és votar-se a si mateix.

dimecres, 16 de juliol, 2008

 
Blogger Henry The VIII said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

dimecres, 16 de juliol, 2008

 
Blogger Henry The VIII said...

D'altra banda la teva web surt al darrer videoclip dels Franki Goes To Durro. La trobaràs al final del darrer post publicat a la gran web:

http://www.enricviii.blogspot.com/

Estàs content eh punyetero, aquest clip s'emetrà a la MTV.

dimecres, 16 de juliol, 2008

 
Blogger . said...

A Torelló, fa no sé si dos o tres legislatures, el PP va presentar una llista encapçalada per un tal manuel palacín que ningú sabia d'on havia sortit. No ho han tornat a inentar. Tot i això, ara mateix ens empassem això de la sociovergència.
L'anònim del principi fa gràcia. Aquest paio diu que la gent de poble no viatja i que els de ciutat sí? Quan tots sabem Barcelona -amb tots els respectes- està infestat d'espanyols i altres tipus de xusma que no han sortit mai de l'àrea metropolitana.
Quan feia les pràctiques del CFGS a ningú li sonava el meu poble. Fins i tot, parlant del tren -utilitzo la línia BCN-Puigcerdà- un paio em va dir: cap a on vas? Direcció Parets?
Indignant...

dilluns, 21 de juliol, 2008

 
Blogger . said...

Ai, ara que hi penso, sí que ho han tornat a intentar. A les últimes eleccions hi va haver llista del PP. El que passa és que el paio que s'hi presentava era un personatge tan patètic que no el van votar ni els del PP. Tenien l'alternativa de la PxC -que tampoc va arribar enlloc-, amb un altre personatge que tampoc era del poble. Això de fer llistes amb gent de fora hauria de ser il·legal.

dilluns, 21 de juliol, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Al País Valencià Esquerra a tancat 4 llistes amb militants del principat, però a totes les llistes es superava el 70% de persones del municipi o de la comarca


Signat un militant d'Esquerra del País Valencià

dimarts, 22 de juliol, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Jordi Moreno- Si que surten, a la pineda de castelldefels se´n veuen un munt dá quests que tu dius :-)

Ja que expliques el cas de Torellò, jo conec el cas de Castellar del Vallès on van posar pel PP a un home que al debat de candidats va dir que si no el votaven tampoc passava res, que ell tampoc s´hi podria dedicar a això de ser regidor. Evidenment no va sortir.

Anònim- Exacte, ERC podria fer el mateix que fa el PP al Principat i dir que té 100 llistes i omplir-les amb gent del Principat però no tindria cap sentit.

dimarts, 22 de juliol, 2008

 
Anonymous Anònim said...

A la Catalunya sud o País Valencià és una vergonya que guanye el PP. Potser és per culpa de la televisió valenciana que es fastigosa i anticatalanista i dominada pel PP. Cal unificar Catalunya i independitzar-nos.

Jo vendria la meua ànima a Pere Boter abans de donar la mà a qualsevol del PP, que o bé són uns botiflers (= traidors) i feixistes o bé uns feixistes intolerants.

Els polítics espanyols i francesos em fan molt de fàstic. A baix els imperis. Visca Catalunya lliure.

Espanya i França ens espolien i no respecten la nostra cultura. A baix els tirans.

divendres, 25 de juliol, 2008

 
Blogger Repel-lent said...

sihola, sihola. Per que no miapadrineu, nomiés son mil eurus per siemana

dijous, 31 de juliol, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home