Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de gener 26, 2009

Nova enquesta !!!!!!!!!

La llista conjunta a les Europees dels partits catalanistes sembla impossible de totes totes ja que com quasi sempre en aquest país poden més els interessos partidistes que qualsevol altre consideraciò.

El millor del cas però, és que tant ERC com CIU i com ICV, presenten a aquestes eleccions, candidats que en diferents graus, tenen molt present la questiò catalans i que com a poc, es fan dir sobiranistes.

Per tant la pregunta és fàcil, amb qui us quedeu ? Junqueras, Tremosa o Romeva ?

Jo ja he fet la meva tria :

dijous, de gener 15, 2009

Mas o Tremosa, qui te la raò amb l´estatut ?

Mas ha posat al Tremosa davant de la candidatura de CIU al Parlament Europeu, fins aquí perfecte, tè un perfil d´independent i sobiranista que agrada a part de l´electorat nacionalista.

Un altre part, com la representada pel Guardans, se n´allunyen d´aquesta aposta més agosarada, però com deia aquell : mai plou a gust de tothom.

La gràcia del tema, és que el Tremosa va ser un dels personatges públics que més va criticar el pacte Mas-ZP i les retallades de l´estatut del qual va dir entre d´altres que tenia la "virtut" d´aconseguir que fos qui fos qui mani a Catalunya, Madrid seguira essent qui tè la paella pel mànec i farà amb nosaltres el que vulgui i quan vulgui.

I jo crec sincerament, que un líder d´un partit i que un candidat d´aquest mateix partit tingui una visiò tan radicalment oposada en un tema tant troncal com l´Estatut, no és massa viable.

I per tant, si Mas posa al Tremosa de candidat, reconeix les tesis del Tremosa i pensa que l´estaut que va signar és molt dolent, no ´hauria de plantejar la seva continuitat com a líder de CIU per haver sigut el màxim exponent d´aquella cagada política ?