Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de juny 29, 2008

Les audiències. Ens estan prenent el pèl els Espanyols ?

Les medicions Espanyoles de les audiències a Catalunya, ja fa molt temps que estan sota sospita ja que pel que sembla, les famílies catalano parlants estan infra representades i l´area metropilitana està hiper representada.

http://www.racocatala.cat/noticia/tvc-denuncia-sofres-infrarepresenta-catala-mostres-dels-estudis-daudiencia

Amb aquestes dades, Tele 5 sempre és líder.

Ara, el Baròmetre de la comunicaciò i la cultura, sempre que treu dades, diu que TV3 és la TV líder i a molta difèrencia de Tele 5.

http://www.tv3.cat/ptv3/tv3Content.jsp?idint=101243

El més curiòs del cas, és que sobre el paper, el mètode més acurat per saber les audiencies és el que utilitza el Barometre ja que es basa en quasi 50.000 !!!! entrevistes mentres que els de Sofres a Catalunya tenen 440 audímetres !!! i a més mal repartits.

Per tant jo em pregunto si els catalans no estem fent una mica el passarell amb això de creure´ns el que ens diuen d´Espanya i passar del que ens diuen des de Catalunya quan està clar qui fa les coses ben fetes i qui les fa mal fetes.

TV3 és evident que ha de millorar i molt, ara,a mi em sembla que a algú a les Espanyes, li interessa dir que es veu menys del que es veu i nosaltres en ho acabem empassant.

divendres, de juny 20, 2008

Pareu-los !!!!!!!


Ja ha arribat el moment de parlar de futbol, els quarts de final ja estan aquí i Itàlia frenerà en cec a Espanya i així podrem llençar un bon grapat de petards un parell de dies abans del que toca.

diumenge, de juny 15, 2008

Dirigents d´ERC, feu-vos-ho mirar !!!!!

La ponència estràtegica d´ERC , el full de ruta que ha de seguir el partit, les regles del joc, els pilars bàsics en els quals s´ha de substantar l´acciò política durant els propers 4 anys.... digueu-li com volgueu... ha estat aprovada per la militància amb els següents percentatges aproximats:

88% de vots favorables
3% de vots contraris
9% de vots en blanc.

Per tant, no cal ser massa viu, per adonar-se que la inmensa majoria de la militància defensa unes idees polítiques quasi idèntiques i que també coincideiex en el camí que s´ha de seguir per tal d´aconseguir arribar a l´obectiu final. Fins aquí la veu de la militància.

La veu dels dirigents ha estat un altre de ben diferent. Tot i que ha quedat demostrat que les seves diferenciès polítiques són mínuscules i que l´única diferencià política és d´accents irrellevants, han estat incapaços d´arribar a cap acord a l´hora de consensuar una executiva.

Els egos personals, les desqualificaions en campanya, les quotes de poder, posar per davant els noms que els objectius,el poc diàleg, el no saber cedir, les ganes de protagonisme... han fet impossible un acord i han deixat un paissatge surrealista que jo no aconsegueixo entendre.

El 88% de la militància defensa el mateix, i l´executiva només representa el 37% d´aquesta. De manicomni.

Srs Puigceròs,Ridao, Benach, Carod,Carretero,Renyer,Bertran i Sra Carendell, reflexionin els propers dies, que em sembla que les coses no s´han fet gens bè.

Per cert, i per l´estona que he pogut ser-hi, un 11 per l´organitzaciò del Congrès i per l´exemple de democràcia interna que ha donat ERC durant tot el procès.