Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de febrer 29, 2008

No votarè a l´Entesa.

Jo voto a la circumscripciò de Barcelona la qual cosa vol dir que a les paperetes del Senat no hi haurà cap candidat d´ERC ja que aquest és l´acord que s´ha arribat amb PSC i ICV. A canvi, ERC s´assegura 3 senadors (1 a Lleida, 1 a Girona i 1 a Tarragona).

Jo tinc molt clar que l´única manera de que jo voti a una opciò política és que aquesta sigui d´esquerres i independentista i com que ni el PSC ni ICV són independentistes, és del tot impossible que els hi faci una creueta als seus candidats.

Els candidats de CIU queden tambè descartats al no ser d´esquerres i al no representar a un partit que sigui independentista

Descartats aquests 3 partits, entren en joc els partits "petits" i els partits "freaks".

Dins dels partits petits i que es declarin independentistes, només conec el PRC (partit republicà català) però té el gran problema que no es defineixen en l´eix dreta-esquerra i per tant no els votarè.

I dels partits freaks, com que no es presenta "l´Elvis de Reus" la cosa ja no té cap gràcia.

Per tant i com que no ho he fet mai encara, em sembla que votarè nul. A veure que tal senta la novetat.

dilluns, de febrer 25, 2008

El cara a cara m´interessa una merda.

Motius:

- Els 2 candidats són Espanyols.

- La opciò ideòlogica que jo defenso, no està representada al debat pel representant de cap dels 2 partits que hi surten. La cosa encara és més greu si tenim amb compte que jo pago(lamentablament) TV1.

- El que per a ells és innegociable, per a mi és la cosa més normal del món (dret a l´autodeterminaciò).

- No vull entrar en el joc del bipartidisme entre dues opcions : la dolenta i la pitjor.

- La majoria de temes de que suposo que parlaran, no afecten al meu País. A mi si fan una carretera a Múrcia o l´estatut d´Andalusia m´interessen bastant poc la veritat.

- Abans d´arribar al debat, els mitjans de comunicaciò ja m´han saturat del tema i m´han tret les ganes de donar-li un cop d´ull.

- Per tot això i molt més, JA S´HO FARAN !!!!

dissabte, de febrer 23, 2008

Nova enquesta !!!!!!!!!

En l´enquesta anterior on preguntava : A qui votaràs a les properes eleccions espanyoles?

Els resultats han estat:

ERC: 75% (172 vots)
CIU: 8% (19 vots)
PP: 7% (16 vots)
La resta d´opcions totes han quedat per sota dels 10 vots.

Ja podeu respondre a la nova enquesta : Quin us sembla el millor candidat català? (encara que no sigui el que voteu).

diumenge, de febrer 17, 2008

9 de Març: Recollida de signatures

El dia 9 de març, dia d'eleccions generals a l'estat espanyol i d'eleccions municipals i cantonals a l'estat francès, la Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés, farem una acció de recollida de signatures a tot el territori dels Països Catalans, acció que s'emmarca dins la campanya Decideixo decidir "Dd!".

La campanya pretén recollir suport popular. Aquest suport, legítimament, podrà instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans a reclamar la competència de fer referèndums, és a dir, consultes populars vinculants.

Perquè aquesta acció sigui un èxit necessitem teixir complicitats, per tal que tothom que hi estigui d'acord pugui ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius. És en aquest sentit, que ens agradaria comptar amb el vostre suport.

Com ens podeu ajudar:

-Fent difusió, en el vostre entorn, de l'acció del 9M.

-Promovent la creació de taules de recollida de signatures en el vostre territori

-Donant suport a l'acció, el mateix dia 9 de març, amb la vostra presència a les taules.

dijous, de febrer 14, 2008

La desastrosa gestiò del PSC.

Els mitjans no en parlen massa, la premsa s´ho mig calla i ningú s´atreveix a fer una crítica ferotge al PSC per por a que el remei a nivell Espanyol (PP) sigui pitjor que la enfermetat.

Ara, potser ja seria hora de dir les coses pel seu nom i començar a constatar que el PSC està gestionant d´una manera lamentable les conselleries de les quals n´és responsable.

I clar, que ho digui jo potser no té massa gràcia, però que ens menys d´una setmana els metges i el sector educatiu facin una vaga, em sembla que hauria d´encendre les llums d´alarma i hauria de fer que el País mirès amb lupa i demanès explicacions als responsables polítics de la conselleria d´educaciò i de la conselleria de sanitat.

I la broma no s´acaba aquí, a l´ajuntament de Barcelona, tambè tenen un bon merder montat amb el tema dels conductors d´autobusoso que ja fa una pila de dies que van fent vaga i pel que sembla la situaciò tendeix a empitjorar i no pas a millorar.

Que s´ho facin miarar a can socialista ja que em sembla que és quasi impossible i és de rècord mundial acumular 3 vagues d´aquesta maginitut en 1 sola setmana.