Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de setembre 30, 2006

Els mitjans sociovergents fan pena.

M´agradria posar dos exemples de com la manipulació, el sectarisme i el tot si val s´estan imposant als mitjans de comunicació del nostre País.

TV3- Que la televisió pública de Catalunya s’està Espanyolitzant a la velocitat de la llum és un obvietat. Ara, el sectarisme que estan agafant les informacions polítiques, estan arribant a un límit que comença a ser preocupant.

Com a exemple cabdal, trobem el fet que el PSC sempre encapçala els típics blocs en els quals es parla de la campanya preelectoral i la veritat és que no aconsegueixo entendre el motiu.

Per molt que els i pesi als socialistes, va ser CIU que va guanyar les eleccions i per tant si a la resta de partits els posen per ordre “electoral” és evident que posar sempre al Montilla primer, no és més que fer-li la campanya gratuïtament

Els periodistes de “la seva” , poden posar l´excusa, que ells no posen les notícies per ordre de tamany del partit sinó per ordre d’importància de l´aconteixement que es cobreix, la qual cosa queda molt maca no cola ja que és "impossible", que el PSC sempre faci l´acte més destacat.

Avui mateix han posat abans una reunioneta del Montilla que la presentació oficial del Mas davant de més de 2.500 persones.

E noticies- La factoria Madí cada dia la fa a més grossa.

No se si sou seguidors del portal e noticies però jo us el recomano si us agrada la política perquè estan molt al dia. Ara, el sectarisme pro CIU del seu director Jordi Rius no té límits i es veu en cada racó d’aquesta web.

L’ultima pensada de l’òrbita convergent, és donar ales al Partit de la Ciutadania i fer-li una campanya de marketing gratuïta( tot comentant tots els seus actes i polèmiques), suposo que amb l´intenció que aquesta gent tregui vots al PP i al PSC i així el Mas pugui guanyar amb la màxima diferencia possible les eleccions.

Com a idea de partit pot ser bona, ara, com a idea de País és nefasta perqué al final aconseguiran que la ultra dreta Losantiana (que ni el Piqué representa) Espanyola entri al Parlament de Catalunya de la mà del Boadella i companyia.

Ara, potser ja els i va bé per poder-hi pactar d’aquí uns anyets.

dissabte, de setembre 23, 2006

L´11 DE SETEMBRE EN IMATGES !!!

dijous, de setembre 21, 2006

La nova campanya d´ICV.

Un 10 pel company blocaire, com l´ha clavat !!

dimecres, de setembre 20, 2006

L´estatut és paper mullat

Avui a l´e noticies, es feien ressó d´una entrevista que ha concedit el Maragall a "El Matí de Catalunya Ràdio", on ha dit parlant de l´estatut que : "el fet que s'hagi aconseguit el que s'ha aconseguit, o que s'hagi encetat el que s'ha encetat, no vol dir que res estigui garantit"

Aquestes paraules, han passat desaparcebudes però que jo les trobo molt i molt indignant ja que ara ja es reconeix obertament i sense complexos, l´estatut és paper mullat i que res del que i posa està garantit. O sigui, que a Madrid podran seguir fent el que vulguin i quan vulguin.

A mi em venen al cap algunes preguntes :

- Com és que si era això del que es tractava el nou estatut, no ens ho van dir durant la campanys electoral?

- La sociovergència no deia que les competéncies de la Generalitat quedaven blindades amb el nou text ?

- Fins quan haurem de pidolar a Madrid ?

- Quin percentage de catalans que van votar si, sabien que res estava garantit?

- No els i cau la cara de vergonya als sobiranistes del SI??

Em dol molt però em sembla que ens han clavat el gol del segle amb aquest estatut i la gent no valora la magnitud de la tragedia, tothom pendent de les eleccions (que son importants) però que només valen per 4 anys, i ja ningú se´n recorda d´un estatut que ens condemanerà com a mínim durant 6 legislatures.

I el que encara és pitjor, és que CIU, el partit que va acceptar les retallades del ZP (que fins i tot el Maragall li van semblar inacceptables) , sembla que serà el partit que pujarà més en les properes eleccions i llavors serà el signe definitiu que els catalans tenim el que ens mereixem que no és més que 4 engrunes donades pel govern central despres de pidolar-les durant quasi 30 anys.

divendres, de setembre 15, 2006

Nova Enquesta.

A qui hauria de fer president de la Generalitat ERC ?

En la darrera enquesta, dels 300 vots recollits, un 69% van anar a parar a la opció : Vull que Catalunya sigui un estat dins la UE.

dimarts, de setembre 12, 2006

Un any més, la lluita continua.






dissabte, de setembre 09, 2006

Jo també vull un Estat propi - El cas Rubianes



Tots vam sentir el mes de Gener d'aquest any les declaracions del Pepe Rubianes al programa de El Club de TV3,vam sentir com expressava de manera irònica però contundent la seva idea sobre l'unitat d'Espanya.

Les seves paraules contra la cadena de radio COPE i el seu presentador matinal, Federico Jimenez Losantos van ser causa de l'ira de dita cadena, la qual va fer un manifest en contra de les paraules de l'actor.

Les conseqüències no van acabar aquí.Tan Rubianes com el presentador del programa El Club, Albert Om, estan pendent de judici per veure com s'aclareix tota la polèmica.

Bé, la meva indignació ha estat enorme quan ahir sentia l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardon, prohibint que l'obra de Rubianes "Lorca eran todos" s'estrenes a un teatre de l' ajuntament de la capital.

Aquest no és un país de llibertat d'expressió? No hem estat sentint matí, rere matí com el senyor Losantos insultava reiteradament Catalunya, els catalans i tot aquell que no fos un espanyolista retrògrad?

No hem sentit declaracions immorals contra Pilar Manjon, una mare que va perdre un fill en un atemptat, simplement pel fet que era d'un partit al qual no agradava Jiménez Losantos?

No hem sentit com es titllava de "borratxo" el President Maragall sense cap mena de rubor polític ni periodístic? No hem sentit com s'acusava de terrorisme a mig parlament català i una part de l'espanyol?

Això son acusacions molt més greus que les declaracions de Rubianes.Dir públicament que un diputat, ja sigui del parlament espanyol com del català, és un terrorista, no seria motiu d'acusació penal per difamació i injuria? Losantos te algun judici pendent?

Rubianes només va dir el que pensava, va utilitzar el seu dret de llibertat d'expressió, lema que el senyor Losantos proclama com a dret inapel·lable quan a Catalunya se li ha tocat el crostó i s'ha intentat limitar les seves paraules.
Ara bé, si és un altre el que diu el que pensa, aleshores la llibertat desapareix.

És injusta la retirada de l'obra de Rubianes.És una demostració de falta d'experiència democràtica.
És indignant que es permeti que una cadena de radio digui el que diu cada dia i es veti una obra de teatre d'un actor a un teatre públic per utilitzar el seu dret de paraula.

Autor-Basíleia

divendres, de setembre 08, 2006

Jo vull un estat propi !!!! I ell també (3)


Joan Brossa : "Catalunya és una de les últimes colònies que li queden a Espanya."

dimecres, de setembre 06, 2006

Jo també vull un estat propi. Tripartit 2, el pacte impossible?

Tot llegint un dels molts fòrums del racó català (el portal independentista de referència), n´he trobat un de molt interessant que sota el títol: Quina opinió tindríeu d'ERC si fessin tripartit 2? ha aconseguit un gran nombre de respostes i la immensa majoria de la gent, coincideix en que un pacte per fer President de Catalunya al Montilla, faria que els votants i militants es desencantessin moltíssim amb el partit.

Jo coincideixo plenament amb aquesta apreciació majoritaria i és per aquest motiu, que he fet un recull de frases que diu la gent sobre aquest possible pacte ja que reflexen a la perfecció la meva opinió personal.


- "Desencís totalíssim amb ERC, i em quedaria descol·locat totalment políticament"

- "No els votaria en la vida, a no ser que fessin un gir de 180º. No m'inspirarien confiança."

- "Només acceptaría un pacte amb el PSC-PSOE en el càs de que ERC pogués tenir el President de la Generalitat."

- "No em semblaria malament un tripartit 2 si el president fos d'ERC"

- "Per mi seria un engany massa gros"

- "Si fan president un Espanyol com el Pepe Montilla és realment per engegar-los a la merda definitivament"

- "No em semblaria una bona idea."

-"Si foten Tripartit 2 els votarà se mare, a mi no em fotran més."

- "Jo no els torno a votar mai més si hi ha un segon tripartit."

- "Si ho fesin demostrarien que són una panda de gamarusos "

- "L'elecció és molt trista: PSOE espanyol o CIU espanyol, la dreta rància i pessetera. Em quedo amb res."

- "Que em decepcionarien completament i segurament no els tornaria a votar mai més"

- "No els torno a votar en la vida" .


- Les segones parts mai són bones

- ERC no pot fer President a un subjecte amb una sensibilitat nacional zero si no vol quedar desacreditada davant dels catalans per una generació

dimarts, de setembre 05, 2006

Jo vull un estat propi !!! I ell també (2)


Manuel de Pedrolo : "Cap nació no pot existir com a tal si no té la facultat de decidir pel seu compte, si no disposa dels seus propis organismes de govern, que han d´ésser sobirans i no delegats o consentits."

dilluns, de setembre 04, 2006

Jo vull un estat propi!!!! I ell també (1).


Antoni Gaudí : "Sense la independència no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa,honesta i regenerada."


Aprofito per demanar a qui pertoqui, que no estaria malament recuperar el perfil independentista del català més famos de tots els temps. O és que fa més por del compte?